Accidentarea lui Octavian Popescu e serioasă! Cât va lipsi de pe teren perla celor de la FCSB

Nicu Savin

Publicat 19/09/2021 la 19:25 GMT+3

Octavian Popescu a ieșit accidentat din meciul pe care FCSB l-a câștigat cu 1-0 pe terenul celor de la U Craiova 1948, iar tânărul mijlocaș va lipsi o perioadă importantă de pe teren.

Octavian Popescu, FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Craiova, dar Edi Iordănescu a mai primit o lovitură în ceea ce privește lotul de jucători. Antrenorul roș-albaștrilor a fost nevoit să-l înlocuiască pe Octavian Popescu în minutul 65, mijlocașul acuzând probleme medicale.
Conform prosport.ro, accindetarea tânărului fotbalist este una destul de serioasă, care îl va ține departe de teren aproximativ 3 săptămâni. Astfel, Popescu va rata cel puțin 3 partide, cu CS Hunedoara în Cupa României, rexpectiv Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte în Liga 1. Dacă recuperarea va decurge normal, mijlocașul ar putea reveni în meciul cu CS Mioveni, după pauza dedicată confruntărilor dintre echipele naționale.

Octavian Popescu ar putea fi următorul produs de export al FCSB-ului

Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentați tineri jucători români la ora actuală și în ultima vreme au existat mai multe zvonuri privind un eventual transfer al său în străinătate. Printre cluburile interesate de serviciile acestuia se numără și Galatasaray, care l-a cumpărat în această vară și pe Olimpiu Moruțan de la FCSB.
De asemenea, presa din Italia a scris în repetate rânduri că Popescu este monitorizat atent de scouterii cluburilor din "Cizmă", el fiind inclus pe lista celor mai promițători tineri jucători din Europa, alături de fotbaliști care au confirmat deja la cel mai înalt nivel.
Octavian Popescu este cotat la 1,2 milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com, dar pretențiile oficialilor de la FCSB în cazul unui transfer sunt mult mai mari. În acest sezon, mijlocașul de 18 ani a jucat 11 partide, reușind să marcheze 3 goluri, unul dintre ele în victoria la scor din derby-ul cu Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo