FCSB s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Craiova, dar Edi Iordănescu a mai primit o lovitură în ceea ce privește lotul de jucători. Antrenorul roș-albaștrilor a fost nevoit să-l înlocuiască pe Octavian Popescu în minutul 65, mijlocașul acuzând probleme medicale.
Conform prosport.ro, accindetarea tânărului fotbalist este una destul de serioasă, care îl va ține departe de teren aproximativ 3 săptămâni. Astfel, Popescu va rata cel puțin 3 partide, cu CS Hunedoara în Cupa României, rexpectiv Academica Clinceni şi Chindia Târgovişte în Liga 1. Dacă recuperarea va decurge normal, mijlocașul ar putea reveni în meciul cu CS Mioveni, după pauza dedicată confruntărilor dintre echipele naționale.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Octavian Popescu ar putea fi următorul produs de export al FCSB-ului

Octavian Popescu este unul dintre cei mai talentați tineri jucători români la ora actuală și în ultima vreme au existat mai multe zvonuri privind un eventual transfer al său în străinătate. Printre cluburile interesate de serviciile acestuia se numără și Galatasaray, care l-a cumpărat în această vară și pe Olimpiu Moruțan de la FCSB.
De asemenea, presa din Italia a scris în repetate rânduri că Popescu este monitorizat atent de scouterii cluburilor din "Cizmă", el fiind inclus pe lista celor mai promițători tineri jucători din Europa, alături de fotbaliști care au confirmat deja la cel mai înalt nivel.
Octavian Popescu este cotat la 1,2 milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com, dar pretențiile oficialilor de la FCSB în cazul unui transfer sunt mult mai mari. În acest sezon, mijlocașul de 18 ani a jucat 11 partide, reușind să marcheze 3 goluri, unul dintre ele în victoria la scor din derby-ul cu Dinamo.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00