Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adevărul din spatele bătăii de aseară din birourile celor de la CFR. De la ce a plecat totul

Alex Masgras

Actualizat 27/08/2021 la 12:52 GMT+3

La finalul meciului dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad a avut loc un conflict între oficialii clubului din Gruia.

Captură CFR

Credit imagine: Eurosport

În urma eliminării de aseară din playoff-ul Europa League, spiritele s-au încins la Cluj, ajungându-se inclusiv la o bătaie, în birourile de la stadion. În centru acestui conflict s-au aflat juristul echipei, Ioan Ivașcu și kinetoterapeutul de la CFR Cluj.
Potrivit gsp.ro, patronul echipei, Neluțu Varga, ar fi trimis bodyguarzii la vestiare, acolo unde a început conflictul. În cele din urmă, scandalul s-a mutat în biroul lui Marian Copilu, unde bodyguarzii lui Varga ar fi sărit să îi bată pe președinte și pe juristul echipei. Mai mulți jucători au intervenit și au încercat să calmeze spiritele, dar se pare că și aceștia au fost loviți, unul dintre ei fiind Denis Ciobotariu. În semn de protest, unii jucători nu vor să participe la antrenamentul care a fost mutat de Neluțu Varga la ora 17:00.
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Arlauskis: "Eu nu mai rămân la echipă, dacă Marian nu o să mai fie aici"

Situația de la CFR Cluj continuă să fie tensionată. După ce Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire, nici jucătorilor campioanei care veniseră la antrenamentul programat la ora 11:00 nu li s-a permis accesul.
Potrivit sport.ro, Giedrius Arlauskis, una dintre cele mai importante voci ale vestiarului din Gruia, este nemulțumit de situația de la echipă. Apropiat al fostului președinte Marian Copilu, Arlauskis a anunțat că nu va rămâne la echipă dacă acesta pleacă:
"Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!", a spus Arlauskis potrivit sport.ro.
La ora 17:00, patronul Neluțu Varga a programat antrenamentul celor de la CFR Cluj, care va fi condus de noul antrenor al echipei, Dan Petrescu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo