În urma eliminării de aseară din playoff-ul Europa League, spiritele s-au încins la Cluj, ajungându-se inclusiv la o bătaie, în birourile de la stadion. În centru acestui conflict s-au aflat juristul echipei, Ioan Ivașcu și kinetoterapeutul de la CFR Cluj.
Potrivit gsp.ro, patronul echipei, Neluțu Varga, ar fi trimis bodyguarzii la vestiare, acolo unde a început conflictul. În cele din urmă, scandalul s-a mutat în biroul lui Marian Copilu, unde bodyguarzii lui Varga ar fi sărit să îi bată pe președinte și pe juristul echipei. Mai mulți jucători au intervenit și au încercat să calmeze spiritele, dar se pare că și aceștia au fost loviți, unul dintre ei fiind Denis Ciobotariu. În semn de protest, unii jucători nu vor să participe la antrenamentul care a fost mutat de Neluțu Varga la ora 17:00.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 11 ORE

Arlauskis: "Eu nu mai rămân la echipă, dacă Marian nu o să mai fie aici"

Situația de la CFR Cluj continuă să fie tensionată. După ce Marius Șumudică nu a fost lăsat să intre în baza de pregătire, nici jucătorilor campioanei care veniseră la antrenamentul programat la ora 11:00 nu li s-a permis accesul.
EXCLUSIV - DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR! A CONVINS DEJA UN FOTBALIST SĂ SEMNEZE CU CLUJENII. URMEAZĂ ALTE 2 MUTĂRI
Potrivit sport.ro, Giedrius Arlauskis, una dintre cele mai importante voci ale vestiarului din Gruia, este nemulțumit de situația de la echipă. Apropiat al fostului președinte Marian Copilu, Arlauskis a anunțat că nu va rămâne la echipă dacă acesta pleacă:
"Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forța noastră și în teren și în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian și a fost circ!", a spus Arlauskis potrivit sport.ro.
La ora 17:00, patronul Neluțu Varga a programat antrenamentul celor de la CFR Cluj, care va fi condus de noul antrenor al echipei, Dan Petrescu.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
25/05/2022 LA 10:46