Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu dă de pământ cu brigada de arbitri de la U Craiova 1948 – FCSB: "O rușine! Arbitraj șmecheresc"

Irina Aldea

Publicat 18/09/2021 la 22:26 GMT+3

U Craiova 1948 a ajuns la 5 meciuri fără victorie în Liga 1, iar Adrian Mutu atacă dur arbitrajul de care a avut parte în aceste ultime partide.

Adrian Mutu. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat meciul din etapa a 9-a în fața echipei antrenate de Adrian Mutu, U Craiova 1948, grație unui gol marcat de Claudiu Keșeru de la 11 metri, în minutul 61. Portarul oltenilor, Mogoșanu, a intuit colțul în care va trimite mingea Keșeru, însă execuția a fost prea puternică, iar mingea nu a putut fi respinsă.
Adrian Mutu a avut un discurs foarte dur la finalul partidei de pe "Ion Oblemenco" și a numit arbitrajul lui Călin unul "șmecheresc": "Tactic am stat bine, am închis toate culoarele. În prima repriză, FCSB nu a ajuns la poartă. Penalty-ul a fost foarte ușor acordat, arbitrajul ăsta șmecheresc îl știu și eu, am jucat fotbal atâția ani. Când dai penalty într-un asemenea moment trebuie să fie clar, nu 50-50. A fost un arbitraj șmecheresc, ne-a tăiat toate acțiunile de atac încă de la început. Ăsta e un joc de contact, nu poți juca cu mâinile legate.

Adrian Mutu, un car de nervi la finalul meciului U Craiova 1948 – FCSB 0-1

Cunosc arbitrajul șmecheresc, nu am venit ieri în fotbal. Împotriva noastră au fost date foarte, foarte ușor penalty-urile. Probabil deranjăm, suntem o nou-promovată. Suntem atipici, ne place să jucăm fotbal. Recunosc aceste lucruri, recunosc acest arbitraj și mi se pare ridicol ce se întâmplă. Bine că n-a mai dat un penalty după finalul meciului, să se termine 2-0.
Sidibe trebuie să fie supărat doar pe el, putea să dea mai mult. Jucătorii sunt dezamăgiți pentru că și ei își dau seama când un arbitraj e șmecheresc. Nu ne-au lăsat să ridicăm capul. A fost o rușine de arbitraj în seara asta. Nu meritam să câștigăm, dar un rezultat de egalitate era echitabil", a spus Mutu, după eșecul cu FCSB.
Pentru U Craiova 1948 urmează meciul din Cupă cu Petrolul Ploiești, iar apoi deplasarea de la FC Botoșani în etapa cu numărul 10. Mai apoi, în etapa a 11-a vom avea derby-ul din Bănie între U Craiova 1949 și CS U Craiova. De partea cealaltă, pentru FCSB urmează meciul din Cupă cu CS Hunedoara, iar apoi duelul de pe teren propriu cu Academica Clinceni. În etapa a 11, băieții lui Edi Iordănescu vor face deplasarea la Târgoviște pentru meciul cu Chindia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo