Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu, în al nouălea cer după Rapid – Botoșani 3-0: "Publicul ne obligă, suporterii ne dau aripi!"

Irina Aldea

Publicat 02/04/2022 la 23:46 GMT+3

FC Rapid Bucureşti a câştigat primul meci oficial jucat pe noul său stadion, Rapid-Giuleşti, 3-0 (1-0) cu FC Botoşani, sâmbătă seara, în etapa a 3-a din faza play-out a Ligii I. Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, s-a declarat foarte mulțumit de cum merge echipa și de atmosfera superbă de pe noul stadion.

Adrian Mutu

Credit imagine: facebook

Rapid București a învins categoric FC Botoșani, scor 3-0. Primul meci oficial disputat pe noua arenă din Giulești a avut loc în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. Primul gol înscris pe noua arenă a fost semnat de slovacul Jakub Vojtus (10), din pasa lui Rareş Ilie. Antonio Sefer (61) a marcat primul său gol în Liga I cu o execuţie superbă, la vinclu, din lovitură liberă de la circa 35 de metri. Alexandru Albu a închis tabela (79 - penalty), după ce Alex Ioniţă II a fost faultat în careu de Victor Dican.
Echipa antrenată de Adrian Mutu a mai ratat ocazii de gol prin Mattias Kait (22), Vojtus (32), Adrian Bălan (65). Oaspeţii au avut şi ei şansa golului, însă Enriko Papa (14) şi Jaja (54) au ratat. Rapid are patru victorii consecutive, toate după venirea lui Adrian Mutu, primind un singur gol. În sezonul regulat, Rapid s-a impus cu 2-0 la Botoşani, iar în retur scorul a fost egal, 1-1.
CITEȘTE ȘI:

Adrian Mutu, record perfect la Rapid: 4 victorii din 4 meciuri

Rapid a continuat în seara aceasta forma foarte bună de joc și a ajuns la a patra victorie consecutivă în mandatul lui Adrian Mutu, din tot atâtea disputate. La final, Mutu a declarat căjucătorii săi au avut o evoluţie foarte bună şi au luptat pentru fiecare minge, fiind obligați de suporterii aflați la stadion la o astfel de atitudine.
"Într-adevăr e o seară frumoasă, a fost un meci foarte bun. Băieții s-au luptat pentru fiecare minge, spectacolul din tribune ne-a dat aripi. Te condiționează să intri cu atitudinea bună și să dai totul pe teren. Important e să avem conștiința curată și să ne facem datoria. Echipa de pe primul loc din play-out a venit aici și a fost un așa meci. Încet-încet… am avut cinci săptămâni în care echipa începe să înțeleagă ce vreau de la ei. Am băieți inteligenți, care au calitate nativă.
Sefer a reușit un gol foarte frumos, mă bucur că e primul lui gol în Liga 1. Mă bucur pentru el, dar cel mai mult pentru echipă. Am jucat conform planului! Pe Sefer îl cunosc de când e mic, de la 15 ani și a fost întotdeauna un jucător pe care mi-l doream. L-am vrut la Dinamo și îl așteptam la echipa națională. De când sunt eu i-am spus că am mare încredere, să ridice capul, pentru că fotbalul îl va răsplăti.
Alex Ioniță a făcut un meci extraordinar… și Rareș la fel. Sunt băieți care dau totul pe teren și asta mă bucură cel mai mult. Mi-aș fi dorit (n.r. 4 victorii din 4 meciuri), ce antrenor nu și-ar fi dorit un asemenea debut? Important e să rămânem cu picioarele pe pământ, să clădim și să devenit cu adevărat o echipă puternică", a declarat Adi Mutu după Rapid – FC Botoșani 3-0, potrivit Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo