Meciul dintre Rapid și FCU Craiova s-a terminat la egalitate, însă pe durata partidei s-a petrecut și un incident care a atras după sine o pedeapsă incredibilă în tabăra oltenilor. Mai exact, în minutul 73, când Crepulja se pregătea să execute o lovitură liberă, în direcția fotbaliștilor Rapidului a fost aruncată din tribună, de către un oficial al lui U Craiova 1948, o sticlă cu apă.
Cristian Săpunaru a fost cel care a evitat lovitura și a răbufnit la adresa persoanei care a aruncat obiectul.Jandarmeria Craiova a luat act de incidentele de la Mioveni, orașul în care s-a disputat partida, și a anunțat că persoana care a aruncat cu sticla din tribune a fost identificată, amendată și suspendată timp de un an de pe stadioane. Se pare că este vorba chiar de patronul clubului, Adrian Mititelu Jr.
Romanian Liga I
Papură, interimar, după demisia lui Rădoi, dar şefii Craiovei pregătesc aducerea unui nume "greu"
ACUM 4 ORE

Adrian Mititelu Jr, INTERZIS un an pe stadioane după Rapid – FCU Craiova 0-0

"Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.
Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive. În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare.
Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive", se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Adrian Mititelu Jr, șocat de sancțiunea primită

"Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an. Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!", a spus patronul FCU Craiova pentru Gazeta Sporturilor.
La finalul meciului, Adrian Mititelu Jr a transmis că, de fapt, sticla a fost aruncată către arbitru, din "frustrare": "S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict", a spus acesta.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Cârţu a luat foc când a auzit ce a zis Rădoi despre el: "Bă, băiatule, nu vii tu să îmi spui asta"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33