CFR Cluj și U Craiova 1948 au oferit o partidă agreabilă în prima etapă a sezonului din Liga 1. Ardelenii au început în forță și Deac a deschis scorul în minutul 10, mijlocașul descurcându-se excelent în urma unei pase lungi primite de la Latovlevic. Peste doar 2 minute s-a făcut 2-0, noul venit Anas Tahiri reușind să înscrie după o fază prelungită de atac.
Oltenii și-au revenit repede din pumni și au redus din diferență în minutul 22 prin Bauza, al cărui șut din voleu a fost deviat în poartă de Ciobotariu. În în minutul 33, echipa lui Adrian Mutu a mai dat o lovitură, William Baeten marcând cu capul în urma unui corner executat foarte bine de Constantin Albu, astfel că la pauză s-a intrat la egalitate.
În final, ardelenii au reușit să se impună printr-un gol marcat în minutul 75, marcat de Claudiu Petrilă.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Ce a declarat Adrian Mutu

Adrian Mutu a avut parte de un debut spectaculos pe banca celor de la U Craiova 1948. Acesta s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale.
"Am intalnit Campioana României, am încercat să jucăm cu personalitate, să ținem de minge. Era important să ținem de minge. Știam că o să vină peste noi dacă nu vom ține de ea. A fost un meci spectaculos, mă bucur pentru băieți că au avut putere și dorință. Ne mai trebuie ritm. CFR a ridicat ritmul în repriza a doua. Unii jucători sunt în urmă cu pregătirea, dar pe viitor sper că va fi bine. Avem jucători cu calitate, mi-a plăcut cum a jucat echipa. Cu siguranță sunt unele riscuri pe care și le-au asumat băieții. Încet, încet o să ne identificăm și o să începem să jucăm. Eu cred că dacă vom juca cu aceeași ambiție, vom face viața grea multor echipe. Mulțumim galeriei, sperăm să le aducem cele trei puncte data viitoare. Da, meciul cu Dinamo de etapa viitoare va fi unul special. Este echipa unde am jucat. Sper să recuperăm, să ne antrenăm bine, să fim 100% pentru meciul care urmează.", a declarat Adrian Mutu la finalul partidei.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00