Adrian Mutu a devenit ieri noul antrenor al Rapidului și astăzi a fost prezentat oficial, în cadrul unei conferințe de presă. Tânărul tehnician s-a declarat încântat de noua provocare și este conștient de responsabilitatea pe care o are pe umeri, aceea de a construi o echipă competitivă pentru sezonul viitor.
Mai multe voci din suflarea rapidistă, în frunte cu Daniel Pancu sau Marius Șumudică, au reacționat sugestiv după numirea lui Mutu, lăsând să se înțeleagă că acesta nu era indicat, mai ales într-un astfel de moment, când se apropie inaugurarea noului stadion sau sărbătorirea centenerului. Aceștia sunt de părere că un antrenor din familia Rapidului trebuia ales de conducere.
În contextul în care Mutu are un trecut dinamovist se pune problema modului în care noul antrenor va fi tratat de suporteri. Este arhicunoscut cazul lui Dan Petrescu, antrenor care în momentul ajungerii în Giulești a sărutat steagul Rapidului și se vorbește de un gest similar și în cazul lui Mutu.
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Citește și:

Adrian Mutu admite că va pupa steagul Rapidului dacă i se va cere

Întrebat despre acest subiect, Mutu a declarat că va săruta steagul Rapidului dacă va fi neapărat necesar, dar a fost scos din sărite când jurnaliștii prezenți în sala de conferințe au insistat cu întrebările referitoare la această chestiune.
"Nu am niciun fel de problemă să sărut steagul Rapidului. Aveți niște întrebări... Pe cuvântul meu de onoare dacă am văzut așa ceva în viața mea. Stau și mă gândesc la diferența dintre conferințele de presă pe care le-am avut și ce întrebări primesc în România. Sunteți incredibili!
Dacă ai vedea-o pe Sharon Stone ai săruta-o? Pui întrebări care nu au niciun sens. Sunt la Rapid și reprezint acest club. Dacă cineva îmi spune să pup steagul aș face-o fără niciun fel de problemă. Eu reprezint Rapid, fiind antrenorul echipei. Nu o fac pentru că vreau să mă pun bine cu suporterii. Cine mă cunoaște știe că nu sunt genul ăsta. Dacă mi se cere, pup steagul. Eu sunt al României, nu sunt al vreunei echipe. Acum reprezint Rapid în acest moment
Degeaba îmi puneți astfel de întrebări. Nu încerc să mă dau bine pe lângă suporteri. Dacă voi fi apreciat, înseamnă că am construit asta prin rezultate. Nu cer nimic înainte. Pe mine nu mă contestă nimeni. Am vorbit cu șefii galeriei și nu au niciun fel de problemă", a spus Mutu, citat de gsp.ro.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49