Rapid a pus capăt seriei de 10 meciuri consecutive fără victorie, iar acest moment a coincis cu prima partidă în care Adrian Mutu a stat pe banca giuleștenilor. Deși cele 3 puncte în meciul cu Academica Clinceni păreau o formalitate, Rapid s-a chinuit serios cu gruparea ilfoveană.
Giuleștenii au dominat teritorial prima repriză și au ratat câteva ocazii bune prin Rareș Ilie sau Alex Ioniță, dar l-a pauză s-a intrat cu tabela nemodificată.

Rapid - Academica Clinceni 1-0 | Mutu a debitat cu dreptul pe banca giuleștenilor

Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Repriza secundă jocul a curs în același mod, cu Rapid căutând golul care să o elibereze. Acesta a venit în minutul 71, când Rareș Ilie a șutat imparabil după o pasă perfectă oferită de Kait. Ilfovenii au încercat pe final să conteze și în atac, dar Rapid a gestionat fără probleme finalul de meci și s-a impus cu 1-0.
În urma acestui rezultat, Rapid este sigură că va termina pe locul 8 sezonul regulat. Giuleștenii sunt la egalitate de puncte cu UTA, dar au avantajul meciurilor directe (2-2 la Rad și 1-1 la București). De partea cealaltă, Academica rămâne penultima în clasament, dar speră în continuare că poate prinde măcar un loc de baraj, deoarece diferența față de Dinamo după înjumătățirea punctelor va fi de doar două puncte.
Așadar, Adrian Mutu și-a început cu dreptul mandatul pe banca Rapidului, chiar dacă jocul echipei nu a fost neapărat unul foarte reușit.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49