Adrian Mutu a debutat cu o victorie pe banca Rapidului. Giuleștenii nu au făcut un meci strălucit cu Academica Clinceni, cea mai slabă echipă din campionat pe baza punctelor obținute pe teren, dar în final s-au impus cu 1-0 grație golului marcat de Rareș Ilie în minutul 71.
La finalul partidei, Adrian Mutu s-a arătat încântat de jocul prestat de fotbaliștii săi și a subliniat că scorul putea fi mult mai mare.
"A fost greu până a venit golul. Cred că am făcut un meci bun. Băieţii au avut reacţie, au fost agresivi. Ne-am creat 3-4 situaţii de gol. Importante erau cele 3 puncte, am spart gheaţa după 10 meciuri.Eu am văzut că băieţii au avut o atitudine corectă, s-au luptat pentru fiecare minge.S-a jucat doar la o poartă, practic ei nu au avut nici un șut pe poartă", a spsu Mutu la finalul jocului.
Romanian Liga I
Două echipe din play-out-ul Ligii 1 ar putea ajunge în cupele europene! Scenariul incredibil
13/05/2022 LA 09:24
Citește și:

Adrian Mutu: "După două zile la echipă eu sunt mulțumit"

Mutu a adăugat că rezulatul a fost singurul lucru care a contat pentru el la meciul jucat la Mioveni și crede că pe baza acestui succes se poate lucra în continuare, în perspectiva meciurilor din play-out.
"Trebuie să uităm repede această victorie și să ne concentrăm la următorul meci, urmează o săptămână importantă. După două zile la echipă, eu sunt mulţumit. Pentru mine important e rezultatul. Dacă am fi marcat la toate ocaziile pe care le-am avut, cred că scorul era 5-0. Pentru mine rezultatul contează şi cred că, şi pentru suporteri, în momentul de faţă, la fel. Luăm meci cu meci, începem de astăzi un nou drum. E important să avem o abordare corectă și să respectăm fotbalul. E mai greu în play-out, clar. Două sau trei înfrângeri la rând te pot duce într-o zonă periculoasă", a adăugat antrenorul Rapidului.
Romanian Liga I
Rapid-FC U Craiova 1948 2-3 | Craiova câștigă în minutul 90+5 partida din Giulești
09/05/2022 LA 19:48
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Rareș Ilie! Interviu exclusiv despre planurile decarului de la Rapid
05/05/2022 LA 10:22