FC U Craiova și Adrian Mutu se despart după doar 11 etape din actualul sezon din Liga 1. Fostul internațional român a decis să se despartă de echipa nou-promovată din cauza rezultatelor negative din debutul acestui sezon. Acesta o lasă pe FC U Craiova pe locul 13, cu 9 puncte acumulate în primele 11 etape ale sezonului. Ultima victorie a craiovenilor a venit pe 7 august, atunci când s-au impus contra celor de la Academica Clinceni, în deplasare, scor 1-2.
Bilanțul lui Adrian Mutu la FC U Craiova este următorul: 2 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.
Romanian Liga I
Mihai Rotaru anunță obiectivul echipei după plecarea lui Mirel Rădoi
ACUM 19 ORE

Adrian Mutu, prima reacție după despărțirea de FC U Craiova

Adrian Mutu a oferit primele declarații după despărțirea de FC U Craiova:
"E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții. Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate.
Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență. Vom vedea ce voi face pe viitor. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc", a declarat fostul internațional pentru Playsport.
Primul nume vehiculat pentru înlocuirea lui Adrian Mutu este Marius Șumudică, cel care s-a despărțit de CFR Cluj în urmă cu mai bine de o lună. Potrivit Digi Sport, cele două părți au început tratativele pentru o eventuală preluare a echipei, dar se pare că Marius Șumudică a pus o condiție, aceea de a veni alături de Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
IERI LA 21:51
Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
IERI LA 15:21