Adrian Mutu este de astăzi noul antrenor al Rapidului. Tehnicianul de 43 de ani l-a înlocuit pe Mihai Iosif și a semnat pentru un an și jumătate cu gruparea giuleșteană. Mutu și-a intrat deja în rol și va conduce astăzi primul antrenament al echipei, urmând să debuteze în meciul cu Academica Clinceni din week-end.
Mutu a oferit și primele declarații din noua sa postură, afirmând că este o mare resonsabilitate să fie antrenorul Rapidului. În același timp, Mutu a încercat să-i câștige pe fani, menționând că aceștia aduc Rapidului un spirit unic.
"Rapid este un club important al României, mă bucur să fiu aici, dar în același timp sunt concentrat să facem treabă bună și să reușim să avem rezultate și mai bune de-acum încolo. Rapid are un spirit unic, construit de-a lungul atâtor ani, cu niște suporteri ce transmit acea pasiune, pe care am văzut-o întotdeauna în tribune. Au fost alături de noi atunci când am jucat cu echipa națională în Giulești. Este o mare responsabilitate, rezultatele din trecut și istoria ne obligă să dăm 100% pentru acest club", a spus Mutu, citat de site-ul oficial al Rapidului.
Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Staff-ul lui Adrian Mutu este format din Bogdan Pătrașcu și Eduard Stăncioiu, antrenori secunzi, Ciprian Niță, analist video, Roberto Buerrero, preparator fizic. Mihai Nădăban va rămâne antrenor de portari, iar Gabriel Stoica va reveni ca antrenor în cadrul centrului de copii și juniori.
Citește și:

Numirea lui Mutu la Rapid, contestată de Daniel Pancu

Numirea lui Adrian Mutu pe banca Rapidului a stârnit o reacție vehementă a lui Daniel Pancu. Fostul mare jucător al giuleștenilor e de părere că la Rapid trebuia numit un atrenor care e parte din familia clubului, mai ales că urmează inaugurarea noului stadion.
"Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar,profesional,familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu(CURAT).Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu).Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta,noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID(nu am nimic împotriva lui Mutu,dimpotrivă).
Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???", a scris Pancu pe contul personal de Instragram.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Gh. Dungu, portarul cu peste 200 de meciuri în tricoul Rapidului: "Echipa mea de suflet"
14/04/2022 LA 15:43
Romanian Liga I
Rapid, prima victorie pe noua arenă din Giulești! Echipa lui Mutu a ajuns la 3 victorii consecutive
02/04/2022 LA 19:49