Adrian Mutu pare favorit în acest moment să preia echipa națională. Numele noului selecționer ar urma să fie anunțat de Federația Românăpe 20 decembrie.
Cel supranumit "Briliantul" în perioada în care a activat ca jucătora avut deja două experiențe ca antrenor la nivel de seniori, la FC Voluntari și FCU Craiova. El a mai pregătit naționala U21 și o grupă de juniori din cadrul clubului Al-Wahda.
Romanian Liga I
Transferul lui Sorescu în Polonia, aproape picat! Suma oferită diferă de pretențiile "câinilor"
ACUM O ORĂ

Adrian Mutu către Ciprian Marica: "Ce vrei, sunt antrenor"

Ciprian Marica, fostul său coleg din atacul echipei naționale, spune că Mutu s-a schimbat mult de când s-a apucat de antrenorat.
"Adi Mutu e schimbat 100%, nu mi-l puteam imagina pe Mutu de astăzi, i-am spus-o și lui personal: 'Băi, nu mi-am putut imagina că puteai să te schimbi în așa hal'. Și mi-a spus: 'Băi, ce vrei, sunt antrenor'. Nu-l știam așa și nu l-am cunoscut așa.
Școala asta de antrenori le face ceva. Avea o anumită personalitate când era jucător. Poate că și vârsta te schimbă, nu știu, poate așa o să fiu și eu, sau poate o să fac școala de antrenori și mă schimb", a spus Ciprian Marica, la Ora Exactă în Sport, potrivit sport.ro.
În cele 11 meciuri de Liga 1 strânse la FCU Craiova, Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri, la care se adaugă un succes în Cupa României.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271720.jpg
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
IERI LA 14:50