FCSB are probleme semnificative înaintea meciului cu CS Mioveni, programat sâmbătă, în etapa a 12-a din Liga 1. Antrenorul principal, dar și toți ceilalți membri staff-ul tehnic s-au infectat cu coronarivus, informează prosport.ro
Conform sursei citate, ședința de pregătire a fost condusă de Mihai Pintilii. Portarul Cătălin Straton și fundașul Sorin Șerban sunt la rândul lui suspecți de faptul că s-a infectat cu Covid-19.
Vestea a venit la câteva zile după ce Constantin Budescu (32 de ani) și Adi Șut (22 de ani) erau suspecți de COVID-19. Cei doi au fost separați de grup până au sosit rezultatele testelor, unele negative.
Romanian Liga I
CFR dă lovitura: transferă un atacant de bandă care a fost 7 ani sub contract cu Manchester City
IERI LA 11:59
La începutul săptămânii trecute, trei jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv, este vorba despre portarii Răzvan Udrea și Toma Niga și despre fundașul David Petruț.
Chiar dacă aceștia nu fac parte în mod obișnuit din lotul lui Edi Iordănescu, cei trei fotbaliști au fost chemați să se pregătească alături de jucătorii de la prima echipă în pauza competițională cauzată de meciurile echipei naționale din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

La FCSB revine Florin Tănase

Vestea bună pentru FCSB în această pauză competițională l-a avut în prim-plan pe Florin Tănase, care este așteptat să revină într-un meci oficial. El a și jucat în ultima partidă amicală cu Astra Giurgiu, în care a și marcat.
"Florin Tănase și-a dorit foarte mult să revină. El a intrat după o perioadă de pauză și știu ce greu este când stai atât de departe de gazon. El s-a antrenat foarte bine de când a intrat cu echipa, i-am dat minute și mi-am dorit să își recâștige și el plăcerea de a juca, tonusul.
L-am văzut foarte implicat, foarte responsabil și faptul că a și marcat și a deschis scorul este foarte bine pentru el, pentru moralul lui și pentru echipă. Este căpitanul echipei, este un jucător exponențial pentru noi și am încredere necondiționată în el că ne va ajuta foarte mult", a declarat Edi Iordănescu.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Romanian Liga I
Cu peste 100 de meciuri în prima ligă, Alexandru Vagner s-a stins din viață azi, la doar 33 de ani
IERI LA 08:41
Romanian Liga I
The Guardian l-a găsit pe "noul Chivu" la Farul! Ce scriu englezii despre perla lui Gică Hagi
29/09/2022 LA 09:01