Alex Chipciu s-a despărțit după doi ani și jumătate de CFR Cluj. Fotbalistul de 33 de ani a ajuns în Gruia în ianuarie 2020, liber de contract după despărțirea de Anderlect. Deși a avut câteva perioade bune, Chipciu a dezamăgit în general la formația ardeleană, având și unele conflicte cu Dan Petrescu.
Contractul său era valabil până în 2023, dar a fost înștiințat că nu va fi un om de bază în noul sezon, astfel că a acceptat rezilierea contractului. Chipciu nu va pleca însă prea departe, deoarece a semnat cu U Cluj, marea rivală din oraș a CFR-ului.
Citește și:
UEFA Europa Conference League
FCSB, lider detașat în topul suporterilor din Europa! Nicio echipă nu a avut atâția fani pe stadion
ACUM 21 ORE

Alex Chipciu a renunțat la bani pentru a pleca de la CFR Cluj

Conform sport.ro, Erik Lincar a fost cel care l-a convins să se alăture "șepcilor roșii", unde va fi cu siguranță un om important. Sursa citată notează că Alex Chipciu a renunțat la o sumă importantă pentru a semna rezilierea cu CFR. Mijlocașul era cel mai bine plătit jucător din Liga 1, având un salariu lunar de 21.000 de €. Astfel, el ar fi trebuit să primească 250.000 de € dacă era dat afară de CFR, dar a acceptat o sumă mai mică.
În cele două sezoane și jumătate pe care le-a petrecut la CFR, Chipciu a jucat 76 de meciuri, reușind să marcheze 5 goluri și să ofere 5 pase decisive. De-a lungul carierei sale, acesta a mai jucat pentru FC Brașov, Forex Brașov, CF Brăila, FCSB, Anderlecht și Sparta Praga.
Chipciu este al 7-lea transfer realizat de U Cluj în această vară, după Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Pițian (Chindia) și Florin Purece (Farul).
UEFA Europa Conference League
Echipele românești, tot mai aproape de grupele Conference League! Suma pe care o vor încasa
ACUM 21 ORE
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
IERI LA 20:51