Alexandru Crețu a fost subiectul unui transfer spectaculos în această vară, dar mutarea la FCSB nu i-a priit deloc fotbalistului de 29 de ani. Folosit în toate cele 7 partide din acest sezon în care antrenorul echipei a fost Dinu Todoran, Crețu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, astfel că a căzut victimă politicii extrem de dure de la vicecampioana României, aceea de a da jucători afară după doar câteva meciuri jucate.
Deși a rămas fără echipă cu puțin timp înaintea sfârșitului perioadei de mercato, Crețu nu a dus lipsă de oferte și a fost la un pas să semneze cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Se pare totuși că un alt club din Liga 1 este mai aproape de a-l convinge.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 6 ORE

Alexandru Crețu, la un pas de CSU Craiova

Este vorba despre CS Universitatea Craiova, care potrivit digisport.ro poartă negieri chiar în această seară cu reprezentanții jucătorului și dacă se va ajunge la un consens acesta va semna mâine cu clubul din Bănie. Laurențiu Reghecampf a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Crețu, polivalența acestuia reprezentând un atu pentru orice antrenor.
Dacă transferul se va materializa în cele din urmă, Crețu va deveni al 2-lea jucător care se transferă în această vară pe axa FCSB - Craiova, după Ionuț Vînă.
În afară de Crețu, FCSB a mai renunțat la alți doi jucători aduși în această perioadă de mercato: Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, care și-a găsit deja echipă, semnând cu norvegienii de la Tromso.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53