Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Crețu e la un pas să semneze cu CS Universitatea Craiova

Nicu Savin

Publicat 30/08/2021 la 22:05 GMT+3

Alexandru Crețu a fost transferat în această vară la FCSB, ceea ce se părea o adevărată lovitură pentru vicecampioana României, dar prestațiile sale nu i-au convins pe șefii grupării din Berceni și aceștia au decis să-l dea afară pe internaționalul român. Fotbalistul nu duce lipsă de oferte și este la un pas să semneze cu o rivală la titlu a roș-albaștrilor.

Alexandru Crețu (România)

Credit imagine: Getty Images

Alexandru Crețu a fost subiectul unui transfer spectaculos în această vară, dar mutarea la FCSB nu i-a priit deloc fotbalistului de 29 de ani. Folosit în toate cele 7 partide din acest sezon în care antrenorul echipei a fost Dinu Todoran, Crețu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, astfel că a căzut victimă politicii extrem de dure de la vicecampioana României, aceea de a da jucători afară după doar câteva meciuri jucate.
Deși a rămas fără echipă cu puțin timp înaintea sfârșitului perioadei de mercato, Crețu nu a dus lipsă de oferte și a fost la un pas să semneze cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Se pare totuși că un alt club din Liga 1 este mai aproape de a-l convinge.

Alexandru Crețu, la un pas de CSU Craiova

Este vorba despre CS Universitatea Craiova, care potrivit digisport.ro poartă negieri chiar în această seară cu reprezentanții jucătorului și dacă se va ajunge la un consens acesta va semna mâine cu clubul din Bănie. Laurențiu Reghecampf a fost cel care a insistat pentru aducerea lui Crețu, polivalența acestuia reprezentând un atu pentru orice antrenor.
Dacă transferul se va materializa în cele din urmă, Crețu va deveni al 2-lea jucător care se transferă în această vară pe axa FCSB - Craiova, după Ionuț Vînă.
În afară de Crețu, FCSB a mai renunțat la alți doi jucători aduși în această perioadă de mercato: Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, care și-a găsit deja echipă, semnând cu norvegienii de la Tromso.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo