Alexandru Crețu este jucătorul celor de la Universitatea Craiova! Fundașul în vârstă de 29 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu echipa din Bănie, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. În această seară, oltenii l-au prezentat oficial pe fostul apărător de la FCSB:
"Bine ai venit la Știința, Alex Crețu! Alexandru Crețu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 3 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Campion al Sloveniei cu Maribor, noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 14. Succes în familia alb-albastră, Alex!", se arată în comunicatul de pe site-ul echipei.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 13 ORE

Alexandru Crețu și-a reziliat recent contractul cu FCSB

Noul fundaș al Craiovei a început sezonul 2021/22 din Liga în în tricoul celor de la FCSB. Cu toate acestea, după doar câteva etape, cele două părți s-au despărțit, iar Alexandru Crețu nu regretă perioada petrecută la echipa antrenată în acest moment de Edi Iordănescu:
"Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive. A fost o experiență din care am învățat foarte multe. Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă", a declarat acesta pentru ProSport, după despărțirea de FCSB.
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
IERI LA 21:28