Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu

Andrei Nicolae

Actualizat 05/08/2022 la 19:26 GMT+3

Echipa din Giulești a avut o campanie de transferuri reușită până acum și se pregătesc să oficializeze și transferul lui Alexandru Mățan, care va veni de la Columbus Crew. Adrian Mutu, antrenorul alb-vișiniilor, a vorbit despre noua achiziție și a deschis de asemenea subiectul transferului lui Billel Omrani.

Alexandru Mățan, Sursă Foto: Facebook

Credit imagine: Eurosport

Giuleștenii au transferat nouă jucători până acum, printre care Marko Dugandzic, Florin Ștefan sau Valentin Costache. Mijlocașul de 22 de ani va fi al zecelea fotbalist adus în lotul lui Adrian Mutu, pentru a-i ajuta pe alb-vișinii să prindă un loc de play-off.
Tehnicianul Rapidului a fost cel care a confirmat cu certitudine mutarea românului, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului cu FC Argeș.
"Mâine Măţan este aici. Probabil va fi şi la meci. El va fi jucătorul nostru. De săptămâna viitoare îl vom avea în lot cu noi", a declarat Adrian Mutu, citat de as.ro.
Mățan se va întoarce în România la un an după ce a plecat în Statele Unite, pentru a juca la Columbus Crew. Mijlocașul ofensiv nu s-a adaptat pe noul continent, iar oficialii clubului au fost dispuși să îl vândă pe român, după ce l-au cumpărat de la Viitorul cu 1,5 milioane de euro.
Tânărul de 22 de ani a adunat 37 de partide în tricoul americanilor, însă nu a marcat niciun gol și nu a înregistrat nicio pasă decisivă. Mățan va reveni în campionatul românesc, în speranța de a-și relansa cariera.
Citește și:

Mutu, despre transferul lui Omrani

Fostul campion al României alături de CFR Cluj se află pe lista giuleștenilor, însă cerințele sale financiare pot fi principala problemă în realizarea mutării. FCSB și l-a dorit la rândul ei pe algerian, dar Omrani a cerut un salariu prea mare.
"Pe Omrani nu ştiu dacă ni-l vom permite. E un jucător care a avut succes în Liga 1, aşa că poate fi o soluţie. Nu ne vom grăbi în a face transferuri, doar pentru a le face.
Obiectivul nostru rămâne playoff-ul, nu ne gândim în acest moment la titlu. Am un lot, în momentul ăsta, cât de cât, numeric, bun. Lotul trebuia să fie mai mare încă de la începutul pregătirii."
Rapid va disputa mâine pe teren propriu duelul în fața celor de la FC Argeș, de la ora 21:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo