FCSB a început foarte slab acest sezon, iar principalul vinovat pentru rezultate a fost considerat antrenorul Dinu Todoran. Astfel, tânărul tehnician a fost înlocuit cu Edi Iordănescu, care va fi prezentat mâine.
Campion în sezonul trecut cu CFR Cluj, Edi Iordănescu începe astfel o nouă aventură, dar nu o va face oricum. În contractul său cu FCSB va fi stipulată o clauză fermă, care prevede că tehnicianul va primi suma de 500.000 de € dacă autoritatea de la echipă îi va fi subminată de o altă persoană din cadrul clubului.
Multă lume din fotbalul românesc a fost surprinzsă de faptul că Edi Iordănescu a accepta să o preia pe FCSB, un club unde antrenorii nu au avut mână liberă în ultimii ani.
Romanian Liga I
Flavius Stoican a anunțat posturile care trebuie întărite la Dinamo: "Nu ne vom opri aici"
ACUM 15 ORE

Anghel Iordănescu confirmă că Edi are clauze speciale în contractul cu FCSB

Anghel Iordănescu, tatăl noului antrenor de la FCSB, a oferit prima reacție după anunțul venit astăzi. Fostul mare antrenor este convins că politica clubului din Berceni se va schimba și fiul său va avea posibilitatea de a lucra liniștit la noua echipă. De asemenea, fostul selecționer a menționat că știe de existența anumitor clauze din contract.
"Nu este important ce îl sfătuiesc eu, important e ce va decide el. Din ce știu eu i s-a spus "trece ce vrei tu în contract". Singurul lucru pe care nu l-a negociat a fost salariul. Salariul va fi cel care i s-a oferit. Chiar a spus la un moment dat că nu-l interesează câți bani primește, ci să facă performanță. N-am văzut contractul, dar știu că își dorea să fie trecute niște lucruri expres" a spus Anghel Iordănescu la Digi Sport.
Edi Iordănescu va începe încă de miercuri munca la FCSB, urmând să debuteze pe banca roș-albaștrilor lunea viitoare, când FCSB va primi vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe în etapa a 6-a din Liga 1.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20