El nu a dorit totuşi să comenteze poziţia lui Vasile Dîncu, ministrului Apărării Naţionale, cel a afirmat că FCSB nu poate juca pe arena din Ghencea.
"Poziţia ministrului Apărării Naţionale nu o comentez, eu fiind general în rezervă... dar trebuie să înţelegem toţi că este vorba despre bani publici şi de fotbal. Până la urmă este o performanţă în sine să joci pe un stadion cu 50.000 de oameni. Din păcate nu se poate juca pe Arena Naţională meciul FCSB - CFR, dar se poate juca pe stadionul din Ghencea, pe cel din Giuleşti, pentru că fotbalul este un sport iubit de toată lumea. Şi ne-am dori să se joace acolo unde condiţiile sunt cele mai prielnice", a spus Iordănescu.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
ACUM 5 ORE
Partida FCSB - CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică. Oficialii FCSB ar fi dorit să dispute meciul cu CFR Cluj pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, însă conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua se opune având în vedere litigiul cu patronul FCSB. În aceste condiţii, FCSB ia în calcul disputarea meciului din ultima etapă pe arena rivalei Rapid sau pe Stadionul Municipal din Buzău.

Anghel Iordănescu: "Craiova prezintă cel mai bun fotbal"

Fostul antrenor susţine că dintre cele trei echipe care îşi dispută titlul de campioană în acest sezon cel mai frumos fotbal îl practică Universitatea Craiova.
"Eu cred că va fi o luptă până la capăt. Consider că Universitatea Craiova prezintă cel mai bun fotbal, un fotbal ofensiv şi este echipa cea mai în formă. FCSB a ajuns la un nivel ridicat şi prin prisma faptului că are un lot extrem de echilibrat, cu mulţi jucători tineri de valoare. Apoi CFR Cluj vine cu experienţa şi cu un antrenor de mare valoare, dar în momentul de faţă pare o echipă puţin epuizată", a menţionat Anghel Iordănescu.
Fostul selecţioner al primei reprezentative, Anghel Iordănescu, a participat, joi, la lansarea cărţii fostului fotbalist Aurel Ţicleanu intitulată "Filosofia fotbalului" desfăşurată la Casa Oamenilor de Ştiinţă din Capitală.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
Steaua se revoltă după ce FRF a decis că "militarii" nu pot juca la baraj! Comunicatul clubului
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Rapid nu va juca la barajul pentru Conference League nici dacă Sepsi ia Cupa! Reacția lui Mutu
ACUM 7 ORE