La partidă vor putea asista doar persoane vaccinate sau trecute prin boală, iar partida va avea loc pe 15 decembrie, de la ora 20:30.
Ora de disputare a partidei a fost aleasă în contextul în care noile reglementări precizează faptul că orice partidă începută după ora 21:00 se va disputa fără spectatori în tribune.
La meciul din tur, Rapid a învins-o pe FCSB, scor 1-0, datorită autogolului înscris de Vinicius, iar la meci au asistat aproximativ 35.000 de spectatori.
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM 13 ORE

Câți spectatori pot asista la meci

În contextul noilor reglementări, Arena Națională poate fi ocupată în limita a 30% din capacitate, ceea ce înseamnă aproximativ 17.000 de spectatori.
Totuși, până la partida cu Rapid, trupa lui Toni Petrea va juca cu UTA Arad pe teren propriu și în deplasare cu Gaz Metan.
În schimb, Rapid are meci cu Farul, în deplasare și pe teren propriu cu FC Argeș.
"Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competițiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în ședința de Guvern de astăzi, pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la H.G. nr. 1183/08.11.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, potrivit noilor reguli, competițiile sportive se vor putea desfășura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului, atât în spații închise, cât și deschise", precizează Ministerul Tineretului și Sportului, într-un comunicat de presă.
Citește și:
Participarea la aceste activități este permisă doar pentru persoanele care dețin certificat verde, respectiv cele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/12/03/3264935.jpg
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
IERI LA 12:21