Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul Peluzei Cătălin Hîldan înaintea derby-ului Dinamo – Rapid!

Andrei Nicolae

Actualizat 22/10/2021 la 18:25 GMT+3

Suporterii echipei Dinamo au decis de comun acord să închidă sectoarele PCH pentru meciul de mâine, de la ora 20:30, din solidaritate cu cei care nu pot intra pe stadion.

Suporterii lui Dinamo

Credit imagine: facebook

Suporterii echipei Dinamo au decis de comun acord să închidă sectoarele PCH pentru meciul de mâine, de la ora 20:30, din solidaritate cu cei care nu pot intra pe stadion.
Meciul Dinamo – Rapid, programat sâmbătă, de la ora 20:30, reprezintă punctul de atracție al etapei a 13-a în Liga 1. Din cauza situației pandemice din aceste zile, jocul se va disputa mai debrabă într-o atmosfera ternă. Vibrațiile de altădată din jurul acestui derby vor lipsi.

Anunțul Peluzei Cătălin Hîldan înaintea derby-ului Dinamo – Rapid!

Peluza Cătălin Hîldan a emis un comunicat pe pagina oficială de Facebook prin care a anunțat că închide sectoarele din care își susținea de regulă echipa.
"... Entuziasmul a fost înlocuit de griji, iar adrenalina de o tensiune pe care o simțim la orice pas. În astfel de timpuri, în loc să ne putem bucura de pasiunea pentru care trăim, trebuie să ne oprim și să tragem un semnal de alarmă împotriva îngrădirilor și discriminării. Grupările din peluză au decis de comun acord să închidă sectoarele PCH pentru meciul de mâine, din solidaritate cu cei care nu pot intra pe stadion...", se arată în comunicat.
Suporterii au cerut însă ca această situație să nu fie interpretată ca boicot și au anunțat că vor cumpăra toate biletele din peluză:
"Decizia noastră este cu atât mai dureroasă, cu cât vine într-un moment extrem de dificil prin care trece clubul nostru, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere sportiv. Tocmai de aceea am decis să cumpărăm toate biletele din peluză. Ne referim la biletele fizice, cu care se intră pe stadion.
În același timp, nu dorim ca acțiunea noastră să fie înțeleasă ca o boicotare a evenimentului sportiv. Dimpotrivă, îi invităm pe suporteri să fie prezenți în număr mare în toate celelalte zone ale stadionului".
Dinamo se află într-o situație complicată în clasament, fiind pe locul 15, cu 7 puncte. Echipa din Ștefan ce Mare nu a mai câștigat un meci în Liga 1 din 2 august, cu Academica Clinceni.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo