Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Balaj, ironic la adresa celor de la FCSB, după ce echipa lui Toni Petrea a remizat cu Voluntari

Nicu Savin

Publicat 15/05/2022 la 09:10 GMT+3

CFR Cluj se poate încorona în această seară campionă dacă va învinge CSU Craiova, asta după ce FCSB a remizat cu FC Voluntari. La finalul partidei de pe Arena Națională, Cristi Balaj a avut un discurs ironic la adresa contracandidatei la titlu, spunând că nu se aștepta ca formația lui Toni Petrea să pună atât de multă presiune pe CFR în acest final de sezon.

Cristi Balaj

Credit imagine: Eurosport

FCSB nu mai este la mâna ei în lupta pentru câștigarea titlului în Liga 1. Echipa lui Toni Petrea a obținut doar o remiză din duelul cu FC Voluntari, scor 2-2, ilfovenii egalând în minutul 88 cu un gol controversat. Astfel, CFR Cluj poate deveni campioană pentru a 5-a oară consecutiv dacă va lua 3 puncte din meciul cu CSU Craiova, programat în această seară.
Supărarea a fost mare în tabăra FCSB-ului, iar oficialii clubului din Berceni i-au acuzat pe cei de la CFR că le-au oferit prime consistente jucătorilor de la Voluntari pentru a-și vinde scump pielea pe Arena Națională.
Citește și:

Cristi Balaj i-a ironizat pe cei de la FSCB, după 2-2 cu Voluntari

Ardelenii au evitat să răspundă acestor acuzații, dar Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a avut un discurs ironic după remiza de aseară. Oficialul din Gruia a declarat că nu se aștepta ca FCSB să se apropie atât de mult de CFR pe acest final de campionat și a subliniat că adversara directă din lupta pentru titlu a fost preocupată mai mult de meciul direct din ultima etapă și a ignorat meciul cu Voluntari.
"Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor.
Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați. Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă", a spus Balaj la Primasport.
După ce a câștigat la Cluj cu 1-0, FCSB era considerată de mulți specialiști favorită la titlu, asta pentru că CFR a arătat slăbiciuni pe acest final de sezon, iar echipa lui Petrea a avut evoluții mai solide. În urma egalului cu Voluntari, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade, iar șansa "roș-albaștrilor" depinde de CSU Craiova. Dacă oltenii vor pleca neînvinși din GRuia, FCSB poate deveni campioană dacă o va învinge pe CFR Cluj în ultima etapă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo