Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Balaj nu exclude demiterea lui Dan Petrescu de la CFR! Mesajul transmis de președintele campioanei

Nicu Savin

Publicat 14/07/2022 la 20:53 GMT+3

Cristi Balaj a avut o primă reacție după eliminarea CFR-ului din preliminariile Champions League, iar președintele campioanei a lăsat să se înțeleagă că demiterea lui Dan Petrescu nu este exclusă, dar a subliniat că nu se va lua o decizie rapidă, deoarece eșecul cu Pyunik trebuie analizat amplu de toți oamenii din club.

Cristi Balaj

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a ratat complet startul de sezon. După ce au pierdut Supercupa României, ardelenii au suferit unul dintre cele mai mari eșecuri pe plan european, fiind învinși la penalty-uri de modesta Pyunik Erevan, în primul tur preliminar din Champions League.
Supărarea este imensă în Gruia, mai ales că de un parcurs bun în Europa depinde în mare măsură stabilitatea financiară a clubului. Dan Petrescu a admis și el că acest eșec este cel mai mare din cariera sa, dar a evitat să vorbească despre o plecare.

Cristi Balaj, nu a exclus varianta demiterii lui Dan Petrescu

În presa din România au apărut deja speculații că antrenorul va fi demis, deși acest lucru nu este ușor, pentru că există o clauză de reziliere substanțială. Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a oferit o primă reacție după eliminarea prematură din preliminariile Champions League și nu a exclus varianta demiterii antrenorului. Totuși, oficialul a subliniat că patronul nu va lua o decizie pripită și viitorul băncii tehnice va fi stabilit când apele se vor limpezi.
"Discutăm la cald acum, apreciez înțelegerea finanțatorului principal de a nu lua decizii la cald. Încercăm să avem discuții, să găsim explicații. E greu să vorbesc acum, dar nu trebuie să fugim. O să discutăm cu Dan Petrescu, l-am lăsat să se calmeze.
Ne-am întâlnit astăzi cu finanțatorul, nu știu cum de are atâta răbdare. Am discutat despre următorul transfer, al portarului. Stăteam și mă uitam la el și nu-mi venea să cred că are atâta putere. Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu s-a simțit foarte bine.
Consecințe (n.r. în privința băncii tehnice) pot apărea oricând, mai așteptăm câteva zile. Pentru noi e important ca finanțatorul clubului să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Supărarea a fost atât de mare pentru că a pus suflet", a spus Balaj la Digi Sport.
Conform mai multor surse din presa sportivă din România, omul cu banii de la CFR ar vrea să-l aducă pe Mirel Rădoi în locul lui Dan Petrescu, însă fostul selecționer ar fi reticent să preia acum fprmația campioană, când sezonul este deja început, iar lotul de jucători deja conturat.
Pentru CFR urmează prima etapă din Superliga, unde ardelenii vor juca acasă cu Rapid, după care va avea loc prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, contra andorezilor de la Inter Club d'Escaldes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo