Mircea Rednic își va începe de astăzi al 5-lea mandat pe banca lui Dinamo. "Puriul" a acceptat oferta conducerii în ciuda situației dramatice în care se află echipa, dar înregistrarea contractului său nu a fost făcută și există toate șansele ca Dinamo să fie implicată într-un nou proces.
Este vorba despre unul cu Dario Bonetti, fostul antrenor al "câinilor", care nu a acceptat rezilierea amiabilă a contractului, deși se află cu banii la zi, conform informațiilor oferite de gsp.ro. Italianul este impresariat de soția sa, care este și avocat, deci cunoaște foarte bine legislația sportivă, astfel că Bonetti joacă de pe poziții de forță cu ofcialii lui Dinamo și așteaptă să-i fie reziliat contractul unilateral, pentru ca apoi să poată acționa clubul în justiție.
Doar că tergiversarea situației lui Bonetti blochează înregistrarea contractului cu Mircea Rednic, iar timpul e dușmanul dinamoviștilor în aceste zile, deoarece mai sunt doar 2 zile până la meciul cu UTA.
Romanian Liga I
Dinamo a mai oficializat un transfer! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic în probe
ACUM 3 ORE
Citește și:

Dinamo nu poate înregistra contractul lui Rednic

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat amănunțit situația cu care se confruntă Dinamo, iar clubul din Ștefan cel Mare nu se află deloc într-o poziție favorabilă.
"Cei de la Dinamo au posibilitatea să rezilieze unilateral contractul lui Bonetti. Probabil că au o clauză pe care nu le convine s-o plătească. Cred că au căutat să rezilieze amiabil, dar se pare că nu se poate. Astfel, singura soluție e ca Dinamo să rezilieze unilateral.
Când faci asta, antrenorul poate ataca decizia în tribunal. Pe cale sportivă nu mai poți face nimic, pentru că se suspendă orice litgiu. Trebuie să te judeci în tribunal, în cadrul procesului de insolvență. Dar există riscul să nu poată opera înregistrarea contractului lui Rednic, dacă denunță unilateral contractul lui Bonetti. Dinamo se va afla într-un litigiu cu Bonetti.
Dinamo trebuie să ducă dovada la Federație că s-a reziliat contractul antrenorului și că poate înregistra un nou antrenor. Da, până nu se rezolva situația lui Bonetti, nu se poate înregistra un nou antrenor", a spus Emilian Hulubei pentru sursa citată.
Așa cum a anunțat ieri după terminarea negocierilor cu șefii clubului, Rednic va conduce astăzi primul antrenament al "câinilor". Tehnicianul de 59 de ani a admis că acesta este cel mai greu moment în care revine la Dinamo și a punctat că obiectivul este salvarea de la retrogradare.
"E un moment delicat, în astfel de momente trebuie să fii alături de acest club și acești suporteri. Nu știu exact cine mai e în lot, ce probleme sunt, de mâine, când voi fi la Săfitca la antrenament, voi începe evaluarea lotului. Este cel mai dificil moment în care am venit la Dinamo. Nu se pune problema de baghetă magică, ci de muncă, de încredere. Obiectivul e salvarea de la retrogradare, trebuie să fim realiști. Nu ne batem la play-off. E dureros, dar ăsta e obiectivul. Fanii m-au sunat, au trimis mesaje, și ei așteaptă.
Filosofia mea e simplă: avem mingea, atacăm toți. Pierdem mingea, ne apărăm toți. În ultima perioadă s-au apărat 3-4, în rest trimiteai taxiul după ei. Eu sunt foarte exigent. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar", a spus Rednic.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
Reacția lui Ronaldo Deaconu după eurogolurile marcate în poarta lui Dinamo
16/10/2021 LA 06:28
Romanian Liga I
Dinamo ar putea primi o nouă lovitură de la TAS! Decizia ar veni ca un trăznet pentru Rednic
14/10/2021 LA 09:09