Dinamo București nu este singura echipă care traversează o lipsă de formă sportivă în această perioadă. U Craiova 1948 a ajuns la rândul ei la patru meciuri consecutive fără victorie. În etapa a 8-a, gruparea din Bănie a fost învinsă de FC Argeș cu scorul de 1-0.
În condițiile în care rezultatele nu sunt în această perioadă, au apărut și primele speculații în privința antrenorului Adrian Mutu, că ar putea fi demis în perioada următoare, dacă jocul și rezultatele nu se îmbunătățesc.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

U Craiova 1948 în cazul lui Adrian Mutu: "Nu se poate face primăvară după 8 etape, dar nici îngheț"

Clubul nu ia însă în calcul demiterea antrenorului și a venit și cu lămuriri printr-un comunicat oficial, postat pe pagina oficială de Facebook:
"Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privința demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face următoarele precizări:
  • Conducerea clubului nu a discutat și nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu;
  • Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său;
  • Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU!
Facem apel la răbdare și calmitate în privința rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori - o dată în 2011 și o dată în 2014. Nu se poate face primăvară după 8 etape, dar nici îngheț. Mai sunt multe meciuri de disputat și, cu siguranță, echipa va intra pe o pantă ascendentă.
Haideți cu toții la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veșnica rivală din București, după 10 ani. Echipa are nevoie de susținere, încredere și încurajări!".
În acest moment U Craiova 1948 ocupă locul 12, cu 8 puncte, după opt meciuri disputate. Echipa lui Adrian Mutu este în acest moment la 4 puncte distanță de zona play-off.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00