Au mai rămas trei etape până la finalul sezonului în Liga 1 – turneul play-off, iar lupta pentru titlu este pasionantă, cu trei formații care încă au șanse. La intrarea în acest weekend, CFR Cluj este lider cu 51 de puncte, fiind urmată de FCSB – 49 p și Universitatea Craiova – 45 p. Iar cele trei combatante urmează să se întâlnească fiecare cu fiecare.
În acest weekend este programat jocul Universitatea Craiova – FCSB (duminică, ora 19:30), care se va juca cu casa închisă pe "Ion Oblemenco". Apoi urmează CFR Cluj – Universitatea Craiova și FCSB – CFR Cluj.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
IERI LA 19:55
Craiova este în acest moment echipa cu cele mai mici șanse în această bătălie, pentru că nu depinde doar de propriile rezultate. Dar este decisă să lupte până la capăt pentru șansele ei, dar trage să prindă și locul 2, pentru a fi sigură de o calificare în cupele europene. Astfel, conducerea clubului din Bănie a decis să suplimenteze primele de joc pentru întâlnirea cu FCSB.

Ce prime au jucătorii Universității Craiova pentru derby-ul cu FCSB

Potrivit prosport.ro, titularii de la Universitatea Craiova au în contract prime pentru victorie în valoare de 1.000 de euro, în timp ce rezervele utilizate încaseză câte 500 de euro. Astfel, dacă oficialii clubului din Bănie vor dubla suma pentru o victorie cu FCSB, elevii lui Laurențiu Reghecampf vor primi 2.000 de euro titularii, iar rezervele 1.000 de euro.
"În afara faptului că meciul este sold-out, sunt sigur că toată lumea va aştepta din partea noastră un meci bun şi o victorie. Va fi un meci dificil, iar în actuala conjunctură va fi cel mai important meci. Pentru că după rezultatul acestei întâlniri vom şti foarte multe lucruri. Deci pentru acest play-off, meciul nostru cu FCSB este cel mai important. Pentru noi e important pentru că dorim să fim cât mai sus, să ajungem pe locul 2. Cu siguranţă jucătorii ambelor echipe vor fi la un nivel foarte înalt. Ne-am pregătit bine, sperăm că facem spectacol pe teren şi să câştigăm toate cele trei puncte", a declarat Laurențiu Reghecampf înaintea acestui joc,
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
25/05/2022 LA 10:46