Sergiy Sydorchuk de la Dinamo Kiev și Taras Stepanenko și Sergiy Kryvtsov de la Șahtior Donetsk se află în acest moment în România, după ce Rusia a invadat Ucraina. Conducerea celor de la FCSB a anunțat că cei trei fotbaliști se vor antrena cu la baza din Berceni cu echipa lui Toni Petrea, dar se pare că cei trei fotbaliști s-au antrenat cu altă echipă din Liga 1.
În urmă cu câteva zile, conducerea FCSB anunța că trei jucători ucraineni care se află în România ar urma să se antreneze la baza de pregătire a roș-albaștrilor din Berceni, alături de echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev.
Citește și:
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 16 ORE

Cei trei fotbaliști ucraineni s-au antrenat alături de FC Voluntari

În urma acestor evenimente, s-a pus și problema ca cei trei ucraineni să evolueze pentru FCSB până la finalul sezonului, dar se pare că Sergiy Sydorchuk, Taras Stepanenko și Sergiy Kryvstov s-au antrenat deja cu altă echipă din Liga 1.
Potrivit Prosport, cei trei jucători ucraineni s-au antrenat cu FC Voluntari în cursul zile de joi. Planul inițial pentru cei trei fotbaliști era de a se antrena alături de echipa de U19 a celor de la Dinamo Kiev, care se pregătește pentru partida de Youth League contra celor de la Sporting.
Cei trei ucraineni nu ar fi dorit să se antreneze alături de echipa lui Toni Petrea pentru a nu se interpreta în vreun fel prezența lor la antrenamentele echipei.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27