Formația din Gruia s-a făcut de râs în Europa, unde a fost eliminată de Pyunik Erevan în primul tur preliminar al Champions League. Obiectivul trasat de conducere era accesul în grupele Europea League, mulți speculând că ardelenilor le va fi cumplit din punct de vedere financiar odată cu eșecul contra armenilor.
Doar că lucrurile nu par să stea chiar așa, din moment ce CFR și-a permis să refuze o ofertă extrem de tentantă pentru Nana Boateng. Gazeta Sporturilor anunță că Al Khaleej, formație nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, le-a oferit clujenilor 1,2 milioane euro pentru împrumutul lui Nana Boateng. Arabii voiau să îl aibă la dispoziție pe ghanez doar în actuala stagiune, neinteresându-i un transfer ulterior. Ca atare, mijlocașul s-ar fi întors în Gruia pentru stagiunea 2023-2024, iar campioana s-ar fi ales cu o sumă impresionantă.

CFR vrea 5 milioane de euro pe Nana Boateng

Romanian Liga I
3 cluburi din Europa și SUA, pe urmele lui Claudiu Petrila! Când va fi decis viitorul fotbalistului
IERI LA 17:55
Doar că cei din conducerea campioanei au declinat propunerea, asta și în contextul în care Boateng este unul dintre preferații lui Dan Petrescu. Clujenii le-au transmis arabilor că sunt dispuși să renunțe la mijlocașul de 28 de ani doar pentru o tranzacție definitivă, suma agreată fiind de 5 milioane de euro.
Această atitudine a clujenilor denotă totuși un lucru: există interes clar pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh și Nana Boateng, astfel că cei din conducere își permit să negocieze de pe poziții de forță. Probabil că unul dintre cei trei va părăsi Gruia în următoarea lună, astfel că CFR va încasa o sumă extrem de mare, care să îi rezolve problemele financiare cauzate de ieșirea din preliminariile UCL.
Nana Boateng a fost adus la Cluj anul trecut, de la finlandezii de la KuPS și a fost un fotbalist cheie în cucerirea unui nou titlu pentru formația lui Dan Petrescu. El e cotat în prezent de Transfermarkt la 1,4 milioane de euro, dar oficialii ardelenilor sunt convinși că valorează mult mai mult.
Romanian Liga I
Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal"
07/08/2022 LA 18:53
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
07/08/2022 LA 17:26