Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia

Nicu Savin

Publicat 19/05/2022 la 17:21 GMT+3

CFR Cluj este deja campioană, iar meciul cu FCSB din ultima etapă nu va mai avea nicio miză. Ardelenii au decis să meargă cu echipa a 2-a la Buzău, acolo unde se va disputa partida, iar Cristi Balaj a explicat decizia spunând că majoritatea jucătorilor de la prima echipă au primit deja vacanță.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj s-a încoronat pentru a 5-a oară consecutiv campioana României, după ce a trecut cu 2-1 de CSU Craiova, în penultima etapă din play-off. În ultima etapă, CFR va juca în deplasare cu FCSB, meci care se va juca la Buzău.
Ceea ce trebuia să fie o adevărată finală pentru titlu se va transforma într-un meci dezechilibrat, asta pentru că CFR va merge cu echipa a 2-a. Meciul nu mai are nicio miză, iar CFR nu mai are nimic de demonstrat. Probabil că FCSB și-ar fi dorit să întâlnească cea mai bună echipă a lui Dan Petrescu, însă "roș-albaștri" vor trebui să aștepte până în sezonul viitor pentru a-și lua cu adevărat revanșa în fața campioanei.
Citește și:

Balaj a admis că Dan Petrescu ar putea lipsi de pe bancă

Cristi Balaj a confirmat că CFR se va baza pe mulți jucători de la propria academie la meciul de la Buzău, motivând că majoritatea fotbaliștilor de bază au plecat deja în vacanță.
"Este vacanță pentru unii din jucători, cei importanți, cei care merg la loturile naționale. Au fost invoiți deja. Obiectivul a fost îndeplinit, vacanța este foarte scurtă și atunci aceste câteva zile sunt importante în plus la vacanța bine meritată pentru marea majoritatea. Am adus jucători de la academie, juniori, în vederea disputării următorului joc din ultima etapă. Nu știu dacă Dan Petrescu va fi la meci. E decizia lui. Dacă dorește să nu vină, și chiar am discutat acest subiect, i-am spus că din punctul meu de vedere dacă nu dorește să fie prezent n-am nicio problemă, merită și el o vacanță.
Dan Petrescu a muncit mult prea mult să nu merite și el o vacanță alături de jucători. Noi cei din conducere muncim pentru că este perioada cea mai importantă, putem să intervenim, este rândul nostru să vorbim și vom fi prezenți la birou în fiecare zi pentru a pregăti următoarea perioadă de transferuri.
Dacă Dan Petrescu va fi sau nu prezent este decizia lui. Din punctul meu de vedere este invoit. Dacă va veni demonstrează că este același profesionist cu care ne-am obișnuit", a declarat Cristi Balaj la Sport Total FM.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo