CFR Cluj a câștigat fără emoții ultimul meci din sezonul regulat, cu codașa Dinamo, care se luptă din răsputeri pentru evitarea retrogradării. "Câinii" au fost cei care au deschis scorul pe terenul ardelenilor, prin francezul Baptiste Aloe, încă din minutul 4. Deac a restabilit egalitatea în minutul 39, iar Dinamo a rămas în 10 oameni înainte de intrarea la vestiare, atunci când Steliano Filip a primit două cartonașe galbene la diferență de 3 minute unul de celălalt.
În repriza secundă, ardelenii au intrat în avantaj în minutul 51, după un gol al lui Debeljuh, care a intrat pe teren la pauză, în locul lui Dugandzic. Același Debeljuh a marcat și golul de 3-1, în minutul 58, după o pasă de la Omrani. Croatul a fost într-o formă de zile mari azi și a reușit tripa, în minutul 76.
În tur, în "Ștefan cel Mare", CFR Cluj s-a impus cu 3-0, prin golurile marcate de Billel Omrani (min. 14), Gabriel Debeljuh (min. 17) și Ciprian Deac (min. 79). CFR Cluj încheie astfel sezonul regulat cu 76 de puncte. La capătul opus, Dinamo încheie sezonul regulat cu 17 puncte, fiind pe locul 14, cu 7 puncte mai mult decât ultima ocupantă, Gaz Metan Mediaș, și cu 3 mai multe decât Academica Clinceni, penultima din clasament.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – Dinamo 4-1 | Echipele de start

  • CFR Cluj: Hindrich – Graovac, Yuri, Burcă – Susic, Bordeianu, Boateng, C . Deac, Camora – Dugandzic, Petrila. Rezerve: Sava – Manea, Fl. Ștefan, Chipciu, Roger, Neguț, A. Păun, Omrani, Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu
  • Dinamo: Eșanu – G. De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu – Buleică, Pierret, Carp, St. Filip – Vl. Morar, Grădinaru. Rezerve: Fara – Țone, Bordușanu, Torje, Giafer, V. Borcea, G. Crețu, A. Bani, Amzăr. Antrenor: Flavius Stoican
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
CFR bagă echipa a 2-a în duelul cu FCSB, din ultima etapă! Cristi Balaj a explicat decizia
IERI LA 14:21