Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a mai făcut 2 transferuri! Doi brazilieni au semnat și vor întări lotul lui Dan Petrescu

Ion Alexandru

Publicat 13/02/2022 la 07:55 GMT+2

CFR Cluj l-a convins pe Dan Petrescu să refuze naționala, iar acum ii face toate poftele. Brazilienii Yuri și Roger au semnat și se vor alătura lotului clujenilor din vară.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj muncește mult pe piața transferurilor, iar Dan Petrescu e mulțumit. Campionii au convins doi jucători care au impresionat în Liga 1 să semneze și ei vor ajunge în Gruia. După ce CFR l-a convins pe neamțul Braun de la Botoșani să vină liber de contract în iunie, CFR a făcut două transferuri înteresante pe bani. Conform Prosport, liderul din Liga 1 va plăti 300 de mii de euro pentru mijlocașul de la UTA Roger și pentru fundașul central Yuri de la Gaz Metan Mediaș. Ultimul este comparat cu Vinicius și a fost ofertat și de Marian Copilu pentru a veni la Universitatea Craiova. CFR a profitat de situația financiară dezastruoasă în care se află Gaz Metan și a pus pe masa negocierilor 170 de mii de euro. Președintele lui CFR, Cristi Balaj a confirmat transferul celor doi fotbaliști brazilieni, cu evoluții foarte bune în acest sezon în Liga 1.
„Cu Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului. S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. S-a plătit aproximativ 300.000 de euro pe cei doi, iar banii se vor da în tranșe, în funcție de performanța europeană”, a transmis președintele formației din Gruia la Look Sport.
Citește și:

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, infuriat de oferta de la CFR Cluj

Antrenor echipei din Mediaș, Ilie Poenaru a fost foarte supărat la finalul meciului peirdut chiar cu CFR, 1-2 pe teren propriu. Poenaru știe că Gaz Metan este foarte aproape de faliment, dar nu vrea să renunțe. Ofertele pentru Yuri venite de la Cluj și Craiova l-au supărat pe Poenaru.
"Yuri e un alt caz. E un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă cei de la CFR și Craiova și-au exprimat dorința de a-l transfera pe Yuri, nu e normal să transferi un jucător sau să încerci să o faci cu o zi înainte de meci. Practicile astea au mai fost pe la noi și încă se fac, dar nu e normal. A fost contactat de CFR, au trimis pe mail, de vreo săptămână, o ofertă, dar noi nu am acceptat-o, eu nu am fost de acord cu suma, am spus la club că nu îl las. Azi, în ziua meciului, sau ieri, ei au acceptat oferta pe care eu am transmis-o, dar nu e normal să se întâmple asta. Jucătorul, timp de două zile, a fost foarte bulversat, s-a pus o mare presiune foarte mare pe el. S-a antrenat normal ieri, dar azi, când am făcut un antrenament, vine la mine și îmi spune: 'Mister, nu pot să joc. Mental, sunt terminat, e o presiune foarte mare în jurul meu", a spus Ilie Poenaru la finalul meciului.
Gaz Metan a primit deja o penalizare de două puncte pentru datorii. Săptămâna viitoare vor urma încă 2 puncte dacă nu se va face dovada plăților. Gaz Metan Mediaș riscă să intre în faliment, sau chiar să se desființeze!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo