CFR Cluj muncește mult pe piața transferurilor, iar Dan Petrescu e mulțumit. Campionii au convins doi jucători care au impresionat în Liga 1 să semneze și ei vor ajunge în Gruia. După ce CFR l-a convins pe neamțul Braun de la Botoșani să vină liber de contract în iunie, CFR a făcut două transferuri înteresante pe bani. Conform Prosport, liderul din Liga 1 va plăti 300 de mii de euro pentru mijlocașul de la UTA Roger și pentru fundașul central Yuri de la Gaz Metan Mediaș. Ultimul este comparat cu Vinicius și a fost ofertat și de Marian Copilu pentru a veni la Universitatea Craiova. CFR a profitat de situația financiară dezastruoasă în care se află Gaz Metan și a pus pe masa negocierilor 170 de mii de euro. Președintele lui CFR, Cristi Balaj a confirmat transferul celor doi fotbaliști brazilieni, cu evoluții foarte bune în acest sezon în Liga 1.
„Cu Yuri s-a discutat cu persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului. S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. S-a plătit aproximativ 300.000 de euro pe cei doi, iar banii se vor da în tranșe, în funcție de performanța europeană”, a transmis președintele formației din Gruia la Look Sport.
Citește și:
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
ACUM 4 ORE

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, infuriat de oferta de la CFR Cluj

Antrenor echipei din Mediaș, Ilie Poenaru a fost foarte supărat la finalul meciului peirdut chiar cu CFR, 1-2 pe teren propriu. Poenaru știe că Gaz Metan este foarte aproape de faliment, dar nu vrea să renunțe. Ofertele pentru Yuri venite de la Cluj și Craiova l-au supărat pe Poenaru.
"Yuri e un alt caz. E un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă cei de la CFR și Craiova și-au exprimat dorința de a-l transfera pe Yuri, nu e normal să transferi un jucător sau să încerci să o faci cu o zi înainte de meci. Practicile astea au mai fost pe la noi și încă se fac, dar nu e normal. A fost contactat de CFR, au trimis pe mail, de vreo săptămână, o ofertă, dar noi nu am acceptat-o, eu nu am fost de acord cu suma, am spus la club că nu îl las. Azi, în ziua meciului, sau ieri, ei au acceptat oferta pe care eu am transmis-o, dar nu e normal să se întâmple asta. Jucătorul, timp de două zile, a fost foarte bulversat, s-a pus o mare presiune foarte mare pe el. S-a antrenat normal ieri, dar azi, când am făcut un antrenament, vine la mine și îmi spune: 'Mister, nu pot să joc. Mental, sunt terminat, e o presiune foarte mare în jurul meu", a spus Ilie Poenaru la finalul meciului.
Gaz Metan a primit deja o penalizare de două puncte pentru datorii. Săptămâna viitoare vor urma încă 2 puncte dacă nu se va face dovada plăților. Gaz Metan Mediaș riscă să intre în faliment, sau chiar să se desființeze!
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
IERI LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
IERI LA 06:20