CFR Cluj a avut sâmbătă un hop dificil în Liga 1, deplasarea la Sepsi Sf. Gheorghe. Formația lui Dan Petrescu a reușit însă să-l depășească așa cum și-a dorit și a pus și mai mare presiune pe rivala la titlu, FCSB.
Campioana en-titre și-a făcut meciul mai ușor încă din primele minute, după ce Mario Camora a deschis scorul în minutul 5, cu un şut la vinclu din marginea careului. Croatul Gabriel Debeljuh a spulberat toate emoțiile în minutul 84, când a majorat avantajul.

CFR Cluj pune presiune și mai mare pe FCSB

Romanian Liga I
Cornel Dinu o pune la zid pe CFR, după al 5-lea titlu la rând: "Au dovedit un cinism de neacceptat"
ACUM 34 MINUTE
CFR a ajuns la 16 etape consecutive fără înfrângere, 12 victorii şi 4 egaluri. Și pare că a depășit perioada mai dificilă în care a înregistrat patru egaluri la rând. CFR Cluj a ajuns la 70 de puncte și a luat un avans de 11 puncte. Băieții lui Dan Petrescu au pus, așadar, presiune și mai mare pe FCSB, care duminică va înfrunta Farul Constanța.
"Venim după un joc în deplasare în care nu am reuşit să obţinem decât un rezultat de egalitate, în compania unei echipe care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare, dar mâine seară datele problemei se schimbă. Jucăm cu un adversar bun, care are alt obiectiv, acela de a ajunge în play-off. Asta înseamnă că trebuie să facem mult mai mult pentru a reuşi să câştigăm. Farul este un adversar foarte bun, pasează foarte bine, îi place jocul ofensiv, combinativ şi are o medie de goluri destul de bună. Au nişte automatisme bine dezvoltate în timp şi trebuie să fim atenţi la astfel de lucruri. Trebuie să facem mai mult decât la jocul trecut pentru a putea spera să câştigăm acest joc destul de greu", a prefațat Toni Petrea jocul FCSB – Farul.
Tot azi, FC U Craiova 1948 s-a impus la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 3-0.
https://i.eurosport.com/2022/02/25/3327203.jpg
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj după ce a câștigat titlul: "A fost ultimul meu meci aici"
IERI LA 06:42