CFR Cluj a profitat de situația fără precedent creată de războiul din Ucraina și l-a legitimat pe croatul Lovro Cvek, un mijlocaș defensiv de 26 de ani, care a jucat la Zorya Lugansk. FIFA a emis de curând o directivă prin care le permite fotbaliștilor străini de la cluburile ucrainene să semneze cu alte echipe până în vară, pentru a-și putea continua activitatea, în condițiile în care campionatul din țara vecină este întrerupt.
"Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a evoluat până acum câteva săptămâni la Zorya Luhansk, în Ucraina, echipă pentru care a bifat 52 de meciuri. Anterior experienței din Ucraina, Lovro a mai jucat în Slovacia la FK Senica, în Slovenia la NK Celje, NK Aluminij și DNŠ Zavrč, dar și în țara natală la NK Varazdin. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj", a fost comunicatul emis de campioana României.
Romanian Liga I
Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj după ce a câștigat titlul: "A fost ultimul meu meci aici"
ACUM 2 ORE
Citește și:

CFR Cluj l-a transferat pe croatul Lovro Cvek

Lovro Cvek a semnat un contract până la finalul acestei stagiuni, iar CFR are opțiunea de a-i prleungi angajamentul pentru încă două sezoane. Acest lucru este posibil pentru că Cvek avea contract cu Zorya doar până în vară.
În acest sezon, mijlocașul a jucat 23 de partide în toate competițiile pentru Zorya, reușind o pasă decisivă. Cota de piață a croatului este de 800.000 de €. Cvek este de meserie mijlocaș la închidere, dar poate juca și ca funcaș central, ceea ce îi conferă un mare avantaj.
Chiar dacă nu a jucat la echipe importante din țara sa natală, Cvek are două selecții la naționala U20 a Croației. La CFR, croatul va lupta pentru un loc în echipă cu fotbaliști ca Nana Boateng, Guessouma Fofana, Jonathan Rodriguez sau Mihai Bordeianu.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
ACUM 3 ORE