Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a transferat un nou atacant: Cephas Malele, cotat la 1 milion €, pariul lui Dan Petrescu

Eurosport
DeEurosport

Publicat 04/08/2022 la 10:43 GMT+3

Campioana României s-a întărit înaintea meciului cu Şahtior Soligorsk din turul 3 preliminar al Conference League. Cephas Malele (28 de ani) va deveni noul jucător al celor de la CFR Cluj. Atacantul elvețian a mai evoluat în prima ligă a României în tricoul celor de la FC Argeș, într-un sezon în care a înregistrat cifre impresionante.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
CFR Cluj a fost eliminată în turul 1 preliminar din Champions League de către Pyunik Erevan. Ajunsă în Conference League, echipa lui Dan Petrescu a trecut de Inter Escaldes, din Andorra, iar în această seară va juca în manșa tur a duelului cu Şahtior Soligorsk din Conference League.
CFR Cluj a fost refuzată de Bogdan Rusu, care a mers la FCSB, iar ardelenii s-au orientat spre Cephas Malele. Elvețianul este unul dintre cei mai prolifici atacanți care au jucat vreodată în Superligă.
Citește și:

CFR Cluj s-a înțeles cu Cephas Malele

Malele va semna cu CFR Cluj din postura de jucător liber de contract, a confirmat președintele CFR Cluj, Cristian Balaj pentru Gazeta Sporturilor. Astfel, Malele se va lupta pentru un loc de titular cu Jefte, transferat în această vară de la Farul și cu Debeljuh, venit la clujeni în 2020, de la Hermannstadt.
Elvețianul revine în campionatul României, după ce în sezonul 2020/2021 a reușit să înscrie 18 goluri în 30 de partide pentru FC Argeș. Atacantul a evoluat ultima dată pentru Al Tai, în Arabia Saudită.
Cotat la 1 milion de euro de către Transfermarkt, Malele a strâns 27 de partide pentru Al Tai și a marcat de 4 ori, oferind 5 assist-uri. Palermo, Virtus Entella, Trapani, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca, Oliveirenese sunt echipele pentru care a mai evoluat Malele.
CFR Cluj joacă astăzi, de la ora 20:00, manșa tur a duelului cu Şahtior Soligorsk, din Belarus, în turul 3 preliminar din Conference League. Returul va avea loc o săptămână mai târziu la Cluj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo