Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a vrut să îl înlocuiască pe Dan Petrescu cu un super-antrenor! Cine s-a aflat pe lista clujenilor

Alex Masgras

Publicat 18/07/2022 la 17:32 GMT+3

Roberto De Zerbi a fost dorit de CFR Cluj pentru a îl înlocui pe Dan Petrescu, dar campioana României nu îi poate satisface pretențiile financiare fostului antrenor de la Șahtior și Sassuolo.

Dan Petrescu

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a ratat calificarea în turul 2 preliminar din UEFA Champions League, iar conducerea echipei i-a căutat un înlocuitor lui Dan Petrescu, după returul cu Pyunik Erevan.
Pe lista campioanei României s-a aflat Roberto De Zerbi, fost jucător la CFR Cluj. De Zerbi s-a despărțit recent de Șahtior Donetsk, acolo unde a ajuns în vara anului 2021, după trei sezoane petrecute pe banca celor de la Sassuolo.
Dorit de CFR Cluj, De Zerbi nu ar fi refuzat să revină în România, de data aceasta din postura de antrenor, dar campioana României nu îi poate satisface pretențiile financiare tehnicianului italian, care a cerut 1 milion de euro pentru a semna cu gruparea din Gruia.
Roberto De Zerbi, sur le banc du Shakhtar Donetsk
Citește și:

De Zerbi s-a despărțit de Șahtior Dontesk

Săptămâna trecută, Roberto De Zerbi s-a despărțit de Șahtior Donetsk, echipă pe care a antrenat-o sezonul trecut, până la izbucnirea războiului din Ucraina. Italianul a calificat-o pe Șahtior în grupele UEFA Champions League, după o dublă cu Monaco, dar a terminat pe locul 4 grupa din care au mai făcut parte Real Madrid, Inter și Sheriff Tiraspol, obținând doar 2 puncte în 6 partide.
Anterior, De Zerbi a petrecut trei sezoane la Sassuolo, acolo unde a fost remarcat pentru stilul ofensiv abordat de echipa sa.
Fotbalul românesc nu îi este străin lui Roberto De Zerbi, care a evoluat la CFR Cluj în perioada februarie 2010-iulie 2012. În perioada petrecută la Cluj, De Zerbi a câștigat două titluri de campion (2010 și 2012) și Cupa României (2010).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo