CFR Cluj nu pare dispusă să ofere nicio șansă adversarilor în lupta pentru titlu în Liga 1. FCSB i-a transmis un mesaj clar în urmă cu o zi, că este gata să-i atace poziția, după ce a câștigat duminică seara pe terenul Universității Craiova cu 3-2, dar băieții lui Dan Petrescu au răspuns cu stil în ultimul joc al etapei 17-a.
CFR Cluj a rezolvat problema învingătoarei încă din primele 30 de minute, când a marcat ambele goluri ale întâlnirii cu Adacemica Clinceni. Ardelenii și-au făcut meciul ușor încă din primele 5 minute, după ce Valentin Costache a deschis scorul, în urma unui assist oferit de Ciprian Deac.
Romanian Liga I
Flavius Stoican a anunțat posturile care trebuie întărite la Dinamo: "Nu ne vom opri aici"
ACUM 18 ORE

CFR Cluj s-a desprins la 16 puncfte față de locul 3

Ceva mai târziu, în minutul 29, Costache a ajuns și în rol de "servant" pentru Runar Mar Sigurjonsson, iar islandezul a dus scorul la 2-0. De aici au fost spulberate toate emoțiile pentru gazde.
CFR și-a mai creat și alte ocazii, dar nu a mai marcat. La final nu au contat decât cele 3 puncte, cu care și-a păstrat avansul de 8 puncte față de FCSB, de la startul rundei a 17-a. Formația lui Dan Petrescu a legat cu această ocazie și a 5-a victorie, toate realizate fără gol primit. Golaverajul în această serie pozitivă este 10-0.
Bătălia pentru titlu se reduce în cele din urmă la cele două echipe, având în vedere că ardelenii și-au mărit avansul față de locul 3 la 16 puncte. Podiumul este încheiat acum de FC Voluntari, care a profitat de eșecul Universității Craiova.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20