CFR Cluj a pierdut în urmă cu două zile meciul de la Belgrad din playoff-ul Europa League în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4. În urma acestei înfrângeri usturătoare, au existat mai multe voci în spațiul public care vorbeau de o eventuală despărțire între Marius Șumudică și campioana României. Cu toate acestea, conducerea celor de la CFR Cluj a emis astăzi un comunicat în care își arată în continuare susținerea pentru antrenorul Marius Șumudică.

Comunicatul emis de conducerea clubului CFR 1907 Cluj

"Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări:
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
ACUM 16 ORE
Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Șumudică.
Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiții europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obținute, performanță pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.
De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat și nu există niciun fel de conflict între antrenor și jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ și toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.
Avem un lot valoros și numeric, dar și un antrenor cu multă experiență, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuși să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcțiile.
În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Șumudică are parte de toată susținerea conducerii clubului și a acționariatului", se arată în comunicatul emis de conducerea celor de la CFR Cluj.
Romanian Liga I
Prima reacție de la CFR Cluj, după al 5-lea titlu consecutiv: "Îmi pare rău că nu avem VAR"
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Balaj, ironic la adresa celor de la FCSB, după ce echipa lui Toni Petrea a remizat cu Voluntari
IERI LA 06:10