Aventura lui Marius Șumudică la CFR Cluj se încheie chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică.Antrenorul a acceptat rezilierea contractului și se desparte de campioana României, pe care o lasă pe primul loc în clasamentul Ligii 1.
Digi Sport scrie că Dan Petrescu va fi 100% antrenorul lui CFR Cluj, însă indiferent de cât de repede va semna contractul, nu va putea să se află pe banca tehnică la meciul cu FCSB.
În lipsa “Bursucului”, cel care va pregăti duelul cu roș-albaștrii și se va afla pe bancă este Vergil Andronache. El este antrenorul echipei secunde a CFR-ului. În urmă cu câțiva ani s-a aflat inclusiv la cârma FCSB-ului, pentru scurt timp însă.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 16 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg

DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR!

Alături de "Super Dan" va reveni în Gruia şi Bogdan Mara, un apropiat al antrenorului, în care acesta are încredere deplină. În schimb, Dani Coman, despre care s-a spus că va fi noul preşedinte, cel mai probabil nu va descinde în Ardeal. Deşi conducerea îl vedea o variantă viabilă, Dan Petrescu se pare că nu a agreat o astfel de variantă.
În plus, Petrescu l-a convins și pe Mihai Bordeianu să revină la CFR Cluj și să refuze oferta celor de la FCSB.
tehnicianul i-a explicat fotbalistului că se va întoarce la cârma echipei şi că îl vede un pilon important în actuala campanie, astfel că acesta a respins orice discuţie cu roş-albaştrii şi a ales Gruia. El va semna pe trei ani, dar nu va fi singurul jucător pe care Dan Petrescu îl aduce. Conducerea i-a promis, în cadrul negocierilor, alţi doi fotbalişti, dar pentru moment nu se ştiu mai multe detalii în ceea ce îi priveşte pe aceştia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 20:51
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53