Aventura lui Marius Șumudică la CFR Cluj se încheie chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat duminică.Antrenorul a acceptat rezilierea contractului și se desparte de campioana României, pe care o lasă pe primul loc în clasamentul Ligii 1.
Digi Sport scrie că Dan Petrescu va fi 100% antrenorul lui CFR Cluj, însă indiferent de cât de repede va semna contractul, nu va putea să se află pe banca tehnică la meciul cu FCSB.
În lipsa “Bursucului”, cel care va pregăti duelul cu roș-albaștrii și se va afla pe bancă este Vergil Andronache. El este antrenorul echipei secunde a CFR-ului. În urmă cu câțiva ani s-a aflat inclusiv la cârma FCSB-ului, pentru scurt timp însă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
25/05/2022 LA 05:50
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg

DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR!

Alături de "Super Dan" va reveni în Gruia şi Bogdan Mara, un apropiat al antrenorului, în care acesta are încredere deplină. În schimb, Dani Coman, despre care s-a spus că va fi noul preşedinte, cel mai probabil nu va descinde în Ardeal. Deşi conducerea îl vedea o variantă viabilă, Dan Petrescu se pare că nu a agreat o astfel de variantă.
În plus, Petrescu l-a convins și pe Mihai Bordeianu să revină la CFR Cluj și să refuze oferta celor de la FCSB.
tehnicianul i-a explicat fotbalistului că se va întoarce la cârma echipei şi că îl vede un pilon important în actuala campanie, astfel că acesta a respins orice discuţie cu roş-albaştrii şi a ales Gruia. El va semna pe trei ani, dar nu va fi singurul jucător pe care Dan Petrescu îl aduce. Conducerea i-a promis, în cadrul negocierilor, alţi doi fotbalişti, dar pentru moment nu se ştiu mai multe detalii în ceea ce îi priveşte pe aceştia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03