Campioana României nu a avut un meci ușor cu argeșenii, drept dovadă, în primele 70 de minute, clujenii nu au reușit să-l învingă pe portarul Greab.
Totuși, este al 9-lea meci la rând în care defensiva trupei lui Dan Petrescu nu primește gol, iar CFR-ul are un avans liniștitor de 11 puncte față de ocupanta locului 2, FCSB, care va juca în această seară cu Sepsi.

CFR câștigă cu scorul preferat

Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM 18 ORE
Partida a început cu CFR-ul în atac, Valentin Costache și-a creat mai multe ocazii de a marca, însă șuturile sale au fost deviate în corner de apărarea piteștenilor.
În minutul 26 Viana a avut o ocazie importantă pentru argeșeni, însă lovitura liberă executată de jucătorul portughez al argeșenilor a fost apărată de portarul Otto Hindrich.
Ișfan a mai avut câteva acțiuni personale pentru Argeș în prima repriză, însă defensiva clujenilor a demonstrat de ce a încasat doar 8 goluri în 21 de partide în acest sezon.
Citește și:
În minutul 60, Bilel Omrani a încercat un șut puternic, însă apărarea piteștenilor a reușit să-l blocheze. 8 minute mai târziu, Debeljuh a expediat un șut foarte bun, însă același Greab a fost la post.
Presiunea CFR-ului din ultimele minute a dat roade, iar cu 20 de minute înainte de final, clujenii au deblocat tabela prin Gabriel Debeljuh, care a ajuns la 3 goluri înscrise în acest sezon de Liga 1.
Croatul a profitat de o eroare de începător a lui Joao Miguel în apărare și l-a executat pe Greab. Piteștenii nu au avut nicio reacție, iar trupa lui Dan Petrescu a făcut ce știe mai bine, să închidă meciul, iar clujenii au învins cu 1-0.
În urma acestui rezultat, CFR-ul încheie anul pe primul loc, cu 57 de puncte, în timp ce Argeș se află pe locul 8, cu 28 de puncte.
Primul meci din 2022 pentru CFR este în deplasare cu FCSB, în timp ce Argeș va juca cu Dinamo, pe teren propriu.
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
IERI LA 12:21