Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj – FC Argeș 2-0. Ardelenii s-au desprins la 8 puncte în fruntea ierarhiei

Andrei Nicolae

Publicat 04/04/2022 la 23:14 GMT+3

CFR Cluj a obținut 3 puncte mari în partida cu FC Argeș (scor 2-0), care o apropie și mai mult de titlu. Debeljuh și Dugandzic au marcat cele două goluri.

Gabriel Debeljuh

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a profitat la maximum de eșecul echipei FCSB pe teren propriu cu Universitatea Craiova (0-2), reușind să facă un pas uriaș spre titlu, după o victorie pe teren propriu cu FC Argeș, cu scorul de 2-0.
La startul play-off, ardelenii au plecat cu un avans de 7 puncte. După trei runde din cele 10 programate, avansul s-a mărit acum la 8 puncte.

CFR Cluj a câștigat cu goluri marcate de doi croați

Formația lui Dan Petrescu a avut un meci accesibil. Misiunea i-a fost ușurată după o gafă a fundașului Miguel (FC Argeș), în minutul 24, care i-a "pasat" ideal lui Gabriel Debeljuh, iar atacantul croat nu a ratat. Diferența a fost majorată spre final, când un alt croat, Marko Dugandzic, a înscris după ce a fost pus în valoare de Claudiu Petrila (min. 84). Acesta a marcat și primul său gol oficial pentru CFR Cluj.
Oaspeții au terminat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Costinel Tofan (77), pentru un fault dur la Mihai Bordeianu.
CFR Cluj are o medie fantastică în acest sezon, de peste 2,5 puncte per meci. Ardelenii au ajuns cu acest rezultat la 21 de etape fără înfrângere, 16 victorii şi 5 egaluri.FC Argeş a ajuns la trei eşecuri consecutive, toate în play-off.
Într-un meci jucat tot luni, în play-out, Sepsi Sf. Gheorghe a surclasat Academica Clinceni cu scorul de 6-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo