CFR Cluj a profitat la maximum de eșecul echipei FCSB pe teren propriu cu Universitatea Craiova (0-2), reușind să facă un pas uriaș spre titlu, după o victorie pe teren propriu cu FC Argeș, cu scorul de 2-0.
La startul play-off, ardelenii au plecat cu un avans de 7 puncte. După trei runde din cele 10 programate, avansul s-a mărit acum la 8 puncte.

CFR Cluj a câștigat cu goluri marcate de doi croați

Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
ACUM 3 ORE
Formația lui Dan Petrescu a avut un meci accesibil. Misiunea i-a fost ușurată după o gafă a fundașului Miguel (FC Argeș), în minutul 24, care i-a "pasat" ideal lui Gabriel Debeljuh, iar atacantul croat nu a ratat. Diferența a fost majorată spre final, când un alt croat, Marko Dugandzic, a înscris după ce a fost pus în valoare de Claudiu Petrila (min. 84). Acesta a marcat și primul său gol oficial pentru CFR Cluj.
Oaspeții au terminat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Costinel Tofan (77), pentru un fault dur la Mihai Bordeianu.
CFR Cluj are o medie fantastică în acest sezon, de peste 2,5 puncte per meci. Ardelenii au ajuns cu acest rezultat la 21 de etape fără înfrângere, 16 victorii şi 5 egaluri.FC Argeş a ajuns la trei eşecuri consecutive, toate în play-off.
Într-un meci jucat tot luni, în play-out, Sepsi Sf. Gheorghe a surclasat Academica Clinceni cu scorul de 6-0.
Romanian Liga I
Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj după ce a câștigat titlul: "A fost ultimul meu meci aici"
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
ACUM 9 ORE