Fostul antrenor al FCSB-ului din acest sezon a preluat-o pe CFR în decembrie 2020, reușind să câștige titlul la finalul sezonului. Chiar și așa, tehnicianul nu a continuat pe banca tehnică a campioanei din cauza unor probleme de latură economică, iar în locul său a fost adus Marius Șumudică.
După plecarea lui Iordănescu din Gruia, acesta a rămas cu mai multe restanțe salariale, iar acesta, împreună cu Alexandru Radu, au apelat la comisii, iar acestea le-au dat dreptate.

Ce sumă a primit Iordănescu

Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 5 ORE
Conform GSP, Edi Iordănescu a primit 180.000 de euro, iar "secundul" său 50.000 de euro.
Aceste sume se referă la salarii, prime și chirii restante din perioada în care cei doi au fost angajații CFR-ului. În prezent liber de contract, după plecarea de la FCSB, Iordănescu era plătit cu 15.000 de euro lunar în Gruia, potrivit aceleiași surse.
CFR Cluj ar fi putut ataca decizia la TAS, dar conducătorii campioanei României s-au gândit la faptul că nu au cum să aibă câștig de cauză, astfel Iordănescu și Alexandru Radu și-au primit restanțele.
După un prim mandat scurt la CFR, Iordănescu a avut un bilanț foarte bun în cel de-al doilea: 30 de partide, dintre care 21 de victorii, 5 rezultate de egalitate și 4 eșecuri. În plus, acesta a câștigat campionatul și Supercupa României.
Citește și:
CFR Cluj traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Clubul din Gruia a fost eliminat din grupele Conference League, iar la un moment dat s-a pus problema intrării în insolvenței, subiect abordat de Cristi Balaj, noul președinte al clubului: "E exclus subiectul insolvenței în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupați de creșterea performanței și de optimizarea raportului performanță – cheltuieli. Totul depinde foarte mult de performanțele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuții cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim.", spunea fostul arbitru, într-o conferință de presă.
Pe plan intern, CFR domină autoritar competiția, fiind lider cu 42 de puncte după 16 etape.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 10 ORE