Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj, întăriri pentru Dan Petrescu! Ardelenii au bătut palma cu un fost atacant de la FCSB

Irina Aldea

Publicat 12/12/2021 la 22:58 GMT+2

CFR Cluj, campioana României, face prima mutare pe piața transferurilor în această iarnă. Un fost atacant al FCSB-ului și-a dat acordul să vină la liderul din Liga 1.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Lider detașat în Liga 1, CFR Cluj a început deja campania de transferuri din iarnă. În vârstă de 29 de ani, Sergiu Buş, fost jucător al FCSB, va semna cu campioana României. Anunţul a fost făcut chiar de atacant.
Buş s-a despărţit de curând FC Seongnam şi va semna cu CFR Cluj, club în cadrul căruia și-a început cariera. Fostul atacant de la vicecampioana FCSB ar urma să fie prezentat oficial în zilele următoare la noua sa echipă. El a făcut anunțul.

Sergiu Buș semnează cu CFR Cluj! Fotbalistul a făcut anunțul

"Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.
M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format", a spus Sergiu Buș, pentru Look Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo