Lider detașat în Liga 1, CFR Cluj a început deja campania de transferuri din iarnă. În vârstă de 29 de ani, Sergiu Buş, fost jucător al FCSB, va semna cu campioana României. Anunţul a fost făcut chiar de atacant.
Buş s-a despărţit de curând FC Seongnam şi va semna cu CFR Cluj, club în cadrul căruia și-a început cariera. Fostul atacant de la vicecampioana FCSB ar urma să fie prezentat oficial în zilele următoare la noua sa echipă. El a făcut anunțul.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01

Sergiu Buș semnează cu CFR Cluj! Fotbalistul a făcut anunțul

"Sunt foarte aproape de CFR Cluj, încă nu am semnat, dar îmi doresc şi sper să semnez mâine sau în câteva zile. Să ajut echipa să fie campioană. În mare parte ne-am înţeles, verbal totul e ok, sunt mulţumit, aşa că ţine doar de mine să fiu sănătos. O să fac vizita medicală.
M-a luat gura pe dinainte, dar sunt aproape de CFR Cluj. Doar un cutremur ar face să nu semnez. E concurenţă la CFR, dar e bine. Voi face tot posibilul să ajut echipa. Cu CFR discut de o lună-două, dar nu m-a căutat doar acum, m-a căutat şi înainte să semnez cu FCSB. Îmi doresc să mă întorc acasă, pentru că la CFR m-am format", a spus Sergiu Buș, pentru Look Sport.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10