CFR Cluj l-a transferat de curând pe Wilfried Kanon, un fundaș central cu peste 50 de selecții la naționala Coastei de Fildeș, iar multă lume se întreba de ce au adus ardelenii încă un apărător central în condițiile în care Dan Petrescu părea acoperit pe acest post.
Răspunsul poate veni chiar în aceste zile, deoarece ardelenii ar putea rămâne fără Andrei Burcă, unul dintre cei mai constanți fotbaliști din ultima vreme. Conform prosport.ro, fundașul de 28 de ani are o ofertă de la Al Ain, campioana Emiratelor Arabe Unite, care e gata să le plătească celor de la CFR suma de 2 milioane de €.
Citește și:
UEFA Europa Conference League
Se pregătesc schimbări la CFR Cluj, după eliminarea din Conference! Ce a declarat Cristi Balaj
IERI LA 23:05
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png

CFR are ofertă de 2 milioane de € pentru Andrei Burcă

Dacă oferta este reală, CFR o va refuza cu greu, mai ales că bugetul ardelenilor a suferit serios în ultima vreme, doar lui Șumudică fiindu-i plătiți 300.000 de € drept compensație pentru desfacerea contractului.
În plus, prezența în grupele Conference League va aduce mai puțini bani în vistieria clubului decât ar fi adus p prezență în Europa League. Mai mult decât atât, contractul lui Burcă cu gruparea din Gruia este valabil doar până în 2022, astfel că managerii campioanei nu și-ar permite să riște să-l piardă gratis în vara viitoare.
Cel mai probabil, oferta financiară a arabilor este foarte bună și pentru jucător, astfel că tentația e foarte mare și pentru el, deci mutarea s-ar putea face în următoarele zile.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
UEFA Europa Conference League
Randers - CFR Cluj 2-1! Campioana României este eliminată din Conference League
IERI LA 12:58
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Hagi și Petrescu au bătut palma, de principiu, pentru două mutări: Pitu și Grameni
24/11/2021 LA 07:01