Dan Petrescu s-a întâlnit cu șefii CFR-ului după ultima partidă din acest an (1-0 cu FC Argeș) și în urma discuției purtate a decis să continue la echipa ardeleană, refuzând astfel să devină selecționerul României.
La scurt timp după ce unul dintre acționari a făcut acest anunț, Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a confirmat și el decizia luată de antrenor, pe care l-a lăudat pentru că este un om de cuvânt, dezvăluind în același timp care sunt ambițiile echipei pe care o prezidează în sezonul următor.
"În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm și suntem fericiți. E un antrenor în care avem încredere și e un om de cuvânt, așa cum spuneam și în declarațiile anterioare... Lucrăm în continuare, împreună cu Dan Petrescu, și suntem preocupați pentru a avea un sezon mai bun anul viitor, în special în cupele europene", a spus Balaj pentru canalul de Youtube al CFR-ului.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
ACUM O ZI
Citește și:

Dan Petrescu are toate șansele să câștige al 5-lea titlu cu CFR Cluj

Probabil că Dan Petrescu a refuzat echipa națională și pentru că a preferat confortul de la actuala sa formație, unde succesul este în mare măsură garantat. CFR Cluj are deja 10 puncte avans în fața FCSB-ului în Liga 1 și numai o un parcurs dezastruos de acum înainte ar putea duce la pierderea titlului de către gruparea ardeleană.
CFR nu mai este implicată nici în cupele europene, nici în Cupa României, astfel că trebuie să se axeze doar pe meciurile de campionat. FCSB este singurul adversar care poate emite cât de cât pretenții, restul echipelor fiind la un nivel mult inferior CFR-ului, însă modul retrograd în care este condusă gruparea din Berceni reprezintă un mare handicap, pe lângă cel deja existent în clasament.
Astfel, CFR este cu "poarta goală" în încercarea de a câștiga al 5-lea titlu consecutiv, dar ambițiile ardelenilor sunt cu siguranță legate de noi performanțe la nivel european. În acest sezon, campioana a rămas datoare, ratând prezența în primăvara europeană deși a avut o grupă abordabilă în Conference League.
Fără îndoială, Dan Petrescu a primit asigurări că echipa va fi întărită în următoarele perioade de mercato atunci când a decis să continue, astfel că e de așteptat ca forța CFR-ului să fie și mai mare în retur și în sezonul viitor.
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la CFR Cluj are oferte din Germania și Spania! Reacția lui Dan Petrescu
12/01/2022 LA 13:49