Rapid a scăpat printre degente un egal pe terenul campionilor de la CFR. Albu a ratat un penalty în minutul 97, dar Mutu este convins că echipa sa putea să arate chiar și mai bine dacă nu erau accidentările din prima repriză. Antrenorul Rapidului a transmis conducerii că are nevoie de mai multe transferuri pentru că nu poate să arunce în teren fotbaliști fără experiență.
Replica lui Gică Popescu a venit la Prima Sport
"Ce nu înțeleg eu e că mulți dintre antrenori, atunci când vorbesc despre jucătorii tineri, fac referire la ei ca la o chestie negativă. Nu contează vârsta din pașaport, contează ce fac pe teren. I-ați adus în lotul mare pentru că au o anumită valoare. Rareș Ilie are 19 ani, era vedeta echipei, a plecat pe o sumă importantă într-un campionat foarte bun din Europa. Deci nu contează vârsta. Nu contează că sunt sub 21 de ani. Și dacă sunt sub 21 de ani, ce? Vedeta Rapidului sezonul trecut a fost Rareș Ilie, unul dintre transferurile importante din istoria Rapidului. Nu mai faceți referire la vârsta jucătorilor, ci la ce fac ei pe teren. Ce dacă au 19 ani? Barcelona folosește fotbaliști de 17 ani. În momentul în care i-ai selecționat în lotul mare, înseamnă că sunt de nivel de lot mare și sunt la nivelul lui Săpunaru sau al altui jucător cu experiență"
Romanian Liga I
Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal"
07/08/2022 LA 18:53

Nici CFR Cluj nu a scăpat de criticile lui Popescu

Penaltyul ratat de Albu în minutul 97 a fost sărbătorit în Gruia exact ca un gol al CFR-ului. Presiunea fantastică după ratarea calificarii în turul 2 preliminar al Champions League cu goluri ale lui Pyunik Erevan venite în minutul 89 și 119 și-a spus cuvântul. Dan Petrescu a vorbit de "schimbarea norocului", dar și despre "acum vom fi greu de oprit" în contradicție cu discursul de miercuri seară.
”Am văzut și reacțiile de după meci, aveam impresia că a fost ultimul de campionat și CFR a câștigat prin acest penalty ratat de Albu. Prea multă dramă. E prima etapă, se putea întâmpla orice. Se putea termina egal și lucrurile nu s-ar fi schimbat cu nimic” a criticat Gică Popescu atitudinea campionilor după succesul tensionat cu Rapid.
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
07/08/2022 LA 17:26
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
06/08/2022 LA 20:45