Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia

Alex Masgras

Publicat 25/10/2021 la 22:26 GMT+3

CFR Cluj a câștigat partida din această seară din Gruia contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, ajungând la 8 puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului 2.

CFR Cluj (România)

Credit imagine: facebook

CFR Cluj s-a impus în această seară pe teren propriu în partida contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-0. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Bouhenna în minutul 24.
Partida din această seară a reprezentat și partida în care Culio a marcat primul său gol de la revenirea în România. Argentinianul în vârstă de 38 de ani a executat o lovitură de la 11 metri apărată în primă fază de Niczuly, dar a reluat balonul în poartă și a dus scorul la 2-0.
În minutul 80, CFR Cluj a rămas în 10 oameni, după ce Bordeianu, intrat la pauză, a primit două cartonașe galbene în decurs de două minute.
După această partidă, CFR Cluj a ajuns la 8 puncte de ocupanta locului 2, Universitatea Craiova, cu mențiunea că FCSB, ocupanta locului 3, cu 24 de puncte, nu a disputat ieri partida cu Farul și are o partidă mai puțin. De cealaltă parte, Sepsi continuă să aibă probleme în noul sezon, echipa lui Cristiano Bergodi fiind pe locul 14, cu doar 10 puncte după 13 etape.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo