Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj și-a luat revanșa și a câștigat meciul cu Rapid! Ardelenii se distanțează de FCSB în clasament

Irina Aldea

Publicat 20/02/2022 la 21:50 GMT+2

CFR Cluj a reușit să câștige toate cele 3 puncte în această seară în meciul din etapa cu numărul 27 al Ligii 1, cu Rapid.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Campioana CFR Cluj a câștigat în această seară meciul etapei a 27-a cu Rapid, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Trupa lui Dan Petrescu a punctat prin bosniacul Daniel Graovac chiar înainte de pauză, în minutul 43, la capătul unei reprize în care ardelenii au avut 7 ocazii de gol, față de 0 ale adversarilor. În repriza secundă, Junior Morais a restabilit egalitatea în minutul 70, după un joc mult mai bun al giuleștenilor. Deac a punctat din nou pentru gazde pe final, în minutul 84, stabilind scorul final.
În tur, echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 2-0, dar iată că trupa lui Dan Petrescu a reușit să-și ia revanșa și să mai câștige teren în fruntea clasamentului din Liga 1. În acest moment, ardelenii au 67 de puncte în clasament, după 27 de meciuri disputate, cu 8 puncte mai mult decât rivala directă în lupta pentru titlu, FCSB. Pe podium e FC Voluntari, cu 46 de puncte după 27 de etape.
La capătul opus, Rapid se află pe loc de play-out, pe poziția a 8-a, cu 36 de puncte după 27 de meciuri disputate. Deși giuleștenii au avut un start de sezon excelent, băieții lui Mihai Iosif și-au pierdut strălucirea pe parcurs. Pentru CFR Cluj urmează meciul din deplasare cu Sepsi, apoi duelul cu FC Voluntari și partida cu Dinamo. Rapid urmează să le întâlnească pe Dinamo, U Craiova 1948 și Academica Clinceni, 3 meciuri în care giuleștenii își pot propune să obțină maximum de puncte.

CFR Cluj – Rapid 2-1 | Echipele de start

  • CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Roger – Omrani, Debeljuh, Petrila. Rezerve: Sava, Fl. Ștefan, Yuri, Bordeianu, Chipciu, Neguț, Păun, Sacko, Buș. Antrenor: Dan Petrescu
  • Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore – Onea, Moise, Kait, Ilie, Jr. Morais – Stahl, Vojtus. Rezerve: Drăghia, Belu, Goge, Pănoiu, Al. Ioniță II, Acuna, Bălan, Marzouk, Bălan, Sefer. Antrenor: Mihai Iosif
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo