CFR Cluj a dominat categoric sezonul sezonul intern până la această dată, având 15 victorii în 17 partide și un avans de 8 puncte față de următoarea clasată, FCSB. Echipa de pe locul 3, FC Volunatri, este la o distanță de 16 puncte.
În acest moment, nimic nu pare să încurce echipa lui Dan Petrescu să câștige al cincilea titlu consecutiv. Dar CFR Cluj nu vrea să riște absolut nimic până la final și și-a făcut deja planurile să-și întărească lotul. Mai ales că se va despărți și de unii dintre actualii componenți.
Citește și:
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 5 ORE

CFR Cluj se desparte de unii jucători și aduce alții

"Vrem să reglăm lucrurile în iarnă. Cu siguranță vom renunța la anumiți jucători, sunt mulți în afara listei. Vrem să ne și întărim. Nu vor fi aduși mulți jucători, dar urmărim, sunt câteva piste cu care suntem în discuție. Sunt mai multe posturi, urmărim pe toate posturile.
Acum sau la vară vrem să ne întărim pentru că echipa nu a avut rezultatele dorite în cupele europene. Vrem să atacăm din nou grupele Champions League, acest vis frumos”, a declarat Bogdan Mara, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
CFR Cluj a câștigat luni seară, cu scorul de 2-0, duelul cu Academica Clinceni. Partida nu a fost lipsită de incidente. În minutul 70, Denis Alibec s-a ridicat de pe banca de rezerve și a plecat la vestiare, fără a-i cere voie lui Dan Petrescu. Atacantul era supărat din cauza faptului că antrenorul nu avea de gând să-l trimită pe teren, chiar dacă la finalul meciului a spus că a plecat pentru a merge la toaletă.

Dan Petrescu l-a exclus pe Denis Alibec din lot

În urma gestului făcut de Alibec, staff-ul tehnic a decis să ia măsuri, Petrescu hotărând să-l excludă din lot
"Situația e clară. Orice jucător, atunci când comite acte de indisciplină, obligă antrenorul, împreună cu conducerea, să reacționeze. A mai fost și în trecut cazul unui jucător care a fost exclus din lot, Debeljuh, și a fost reprimit ulterior. Depinde de jucători.
Antrenorul nu are cu nimeni nimic, nu face favoruri. Vor fi introduși în echipă jucători în funcție de modul în care se pregătesc.
Sunt subiectiv, pentru că l-am arbitrat de multe ori pe Alibec. Am încredere în el, mai are multe de spus în fotbal. Vreau să cred că într-un final el va realiza că este important să respecți antrenorul. Probabil va deveni și el antrenor și va proceda la fel.
Eu i-am comunicat decizia luată de Dan Petrescu, sprijinită de club. Sunt convins că nu a fost bucuros. Dar a găsit în mine o persoană care dorește să-i fie bine. Orice este posibil în acest moment, decizia finală o ia antrenorul", a declarat Cristi Balaj, președintele ardelenilor.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM 10 ORE