CFR Cluj a debutat cu stângul în Conference League, fiind învinsă de Jablonec cu scorul de 1-0. Ardelenii au făcut un joc modest, iar rezultatul final a aprins și mai mult spiritele în Gruia. Atmosfera oricum era tensionată după ratarea calificării în Europa League și demiterea lui Marius Șumudică.
După meciul de aseară, Dan Petrescu a declarat că îşi mai doreşte un vârf de atac. Asta în condițiile în care îi mai are în lot pe Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Billel Omrani. "Ne gândim serios să vedem ce facem, poate aducem încă un atacant pentru că în condiţiile astea e foarte greu", a spus antrenorul.
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

CFR Cluj l-a transferat pe Dusan Celar

La nici 24 de ore distanță, CFR Cluj a și perfectat transferul. Este un nume care la prima vedere nu spune nimic: Dusan Celar (25 de ani), venit de la Smederevo, din liga a treia în Serbia.
Jucătorul este un atacant de 1.91 metri, care a mai jucat la Jedinstvo, Rad Belgrad, BASK Belgrad, Zemun și Sindjelic. Dusan Celar a sosit la CFR în pauza internațională și a fost testat de Dan Petrescu. Contractul a fost deja înregistrat. "Celar a petrecut câteva zile la Cluj, în probe, apoi a jucat într-un amical şi aşa l-a convins pe noul antrenor că este o soluţie ideală pentru atac. După ce a fost eliminată de Steaua Roşie, CFR Cluj şi-a schimbat toată conducerea tehnică şi administrativă, iar noul antrenor e Dan Petrescu", a scris hotsport.rs.
Presa din Serbia a fost surprinsă de transferul celor de la CFR Cluj. "Transfer de nicăieri! Una dintre cele mai interesante mutări ale sezonului în Serbia. Este cu atât mai surprinzător, cu cât campioana României a decis să cumpere din liga a 3-a", a mai notat sursa citată.
Dan Petrescu nu se poate baza pe Denis Alibec în această perioadă, fiind accidentat.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00