Clujenii au suferit de-a lungul anilor la capitolul regulii U21. Se știe faptul că lui Dan Petrescu îi plac jucătorii cu o experiență mai mare, reușind să câștige campionate cu ei.
De altfel, în sezoanele trecute, atunci când fiecare echipă din Liga 1 trebuia să trimită doi jucători U21 pe teren din primul minut, Dan Petrescu schimba destul de des unul dintre ei chiar în primul minut.
Acum, clujenii vor să evite astfel de situații și au decis să transfere mai mulți jucători U21, în contextul sezoanelor următoare, dar și jucători din zona Africii.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 3 ORE
Daniel Birligea, Răzvan Sava și Raoul Mal sunt cei trei jucători U21 transferați de clujeni din ligile inferioare din Italia, pentru a întări lotul, Petrescu fiind nevoit să-l titularizeze pe Otto Hindrich, portar de 19 ani.
CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se reorientează pe piața transferurilor

Dacă în urmă cu ani buni, clujenii obișnuiau să aducă foarte mulți fotbaliști portughezi, cu experiență, acum campioana României și-a schimbat planul pentru această perioadă de mercato, ce s-a încheiat aseară în Europa.
Președintele CFR-ului, Cristian Balaj, a anunțat ce fel de jucători au fost transferați, precum și criteriile după care s-a făcut selecția: "S-au făcut transferuri. S-au adus jucători pe care să-i folosim în sezonul viitor. Nu gândim doar pe termen scurt. Avem în plan și aducerea unor jucători tineri. Am adus cinci jucători din zona Africii, pe care i-am monitorizat și după aceea i-am urmărit la fața locului. Am avut persoane din cadrul clubului care au mers în Africa ca să-i vadă.
Se schimbă strategia. Ne gândim și la viitor. Încercăm să aducem și jucători români. Avem trei jucători care sunt U21, jucători români pe care îi vom folosi. Am căutat jucători care au jucat, chiar dacă în Serie C, care are multe echipe care sunt peste cele din Liga 2. Avem în acest moment soluții pentru regula U21. Acești jucători din zona Africii, jucători tineri, au fost împrumutați deja. Am avut solicitări din partea unor cluburi care vor să-i folosească meci de meci", a declarat Balaj, la Pro X.
CFR Cluj i-a mai transferat în această perioadă de mercato pe Daniel Birligea, Sergiu Buş, Marko Dugandzic, Cristian Neguţ și Răzvan Sava. Roger de la UTA Arad și Christopher Braun de la Botoșani vor sosi în vară la echipa lui Dan Petrescu.
Cu 8 etape rămase de disputat până la finalul sezonului regulat, CFR Cluj are 8 puncte avans în clasament în fața celor de la FCSB.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27